Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Het Verhaal van de Verteller
Finale van de Verhaal van de Schrijver trilogie

Auteur

Nikita Moleveld

Uitvoering
Paperback
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In dit spectaculaire laatste deel van de trilogie: Het Verhaal van de Schrijver keert Nienke terug naar de Verhalenwereld om voorgoed een einde te maken aan het regime van de slechte Schrijver Selene. De laatste puzzelstukjes vallen op hun plaats en de tijd van vluchten is voorbij. Het is aan Nienke om haar vrienden en creatie bijeen te brengen en nieuwe medestanders te vinden op onverwachte plekken. Alleen gezamenlijk maken ze een kans wanneer ze ten strijde trekken om de voorspelling tot een goed einde te brengen. Zal het lot aan hun zijde staan?

Over de auteur

Nikita Moleveld (20) bedacht al van jongs af aan verhalen. Van betoverde knuffels die tot leven kwamen of haar moeder die een nieuwe Dracula zou zijn, de verhalen gingen alle kanten op. Schrijven is haar grootste passie: verhalen of meer poëtische teksten. Ze vult haar tijd ook met handletteren, lezen, een escaperoom opzetten in haar schuur voor haar vrienden of spellen spelen, met als favoriet Weerwolven van Wakkerdam. Verder studeert ze aan universiteit Utrecht en volgt daar een studie Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen. Met het tot een einde komen van deze trilogie is ze nog lang niet klaar met schrijven, want ze heeft nog genoeg inspiratie voor nieuwe verhalen.

Productinformatie

ISBN
9789464683967 / 978-94-646-8396-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
27-01-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
240
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

‘Ze… We… We werden omringd door wachters. Ze kwamen uit het niets en omsingelden ons. Het meisje, Emma, ze heeft een wond opgelopen door een van de speren. Het is een oppervlakkige wond, maar ik vermoed dat de speer in gif gedoopt was.’ Noa klonk alsof ze het net zo erg vond als ik. Peter was ondertussen op zijn hurken naast mij komen zitten. Emma’s ogen schoten open. Even dacht ik dat ze weer bij bewustzijn was, maar toen ik echt naar haar ogen keek, zag ik dat dat niet het geval was. Haar oogbollen draaiden rond in hun kassen. Het was een misselijkmakende aanblik. Snel drukte ik haar oogleden weer dicht. Ze voelden koud. Ik voelde ook haar arm, die was eveneens ijskoud. ‘Kan je er iets tegen doen?’, vroeg ik. Ik had geen idee hoe snel het gif zich zou verspreiden. Emma zag er niet goed uit. Het zag eruit als ze elk moment… Die laatste woorden durfde ik niet eens te denken. Er moest een manier zijn om haar te redden. ‘Uhm, ik kan iets doen om de verspreiding van het gif tegen te gaan’, stammelde Noa. ‘Maar ze zal wel in slaap blijven.’ ‘Oké, doe het.’ Het maakte me niet uit wat ze ging doen, zolang ze Emma maar redde. Noa kwam ook op haar knieën zitten en legde haar hand op Emma’s voorhoofd. Ze rilde even toen ze het koude zweet voelde, maar ze trok haar hand niet weg. In plaats daarvan legde ze haar andere hand op de aarde. Ze sloot haar ogen en leek weg te zakken in een soort meditatieve staat. Zachtjes fluisterde ze een spreuk. De aarde onder haar hand leek zwakjes op te lichten. Toen begon Emma’s lichaam hevig te trillen. Emma’s ogen schoten opnieuw open. Ze draaiden rond in hun kassen. Ook haar mond ging open en er kwam een afgrijselijk schel gegil uit, onmenselijk.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek