Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Wan Shot
Het verhaal van een onzekere cowboy

Auteur

Rob Gonera

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Prijs
23 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België)

Samenvatting

Wan Shot is een roman over een onzekere cowboy die op zoek gaat naar het geluk. Om zijn onzekerheid te compenseren verspreidt hij de leugen dat hij een gevaarlijke revolverheld heeft vermoord die in werkelijkheid door zijn vader is neergeschoten. Dat had hij beter niet kunnen doen. Door de leugen die hij verspreid heeft wordt hij het doelwit van de nazaten van de revolverheld. Hoewel het geluk hem toelacht weet het noodlot hem uiteindelijk te bereiken.

Over de auteur

Rob Gonera (Heerlen, 1963) is een Nederlandse schrijver. Hij is geboren en getogen in Limburg. Momenteel woont hij in Drenthe. Het Onvermijdelijke (2020) is zijn debuutroman. De detective De Moordenaar van Rietkerk verscheen in juni 2021. Dans in het Licht is een verhalenbundel die in 2022 verscheen.
In 2023 verschenen zijn romans Melody en BenIk.

Productinformatie

ISBN
9789464683974 / 978-94-646-8397-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
26-05-2023
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
304
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Het was een heldere nacht. De sterren aan de hemel probeerden hem een verhaal te vertellen over het eeuwige licht dat verborgen lag aan de andere kant van de oneindige duisternis. Zijn moeder had hem als kind verteld dat het daar altijd feest was. Daar werd altijd gelachen en gedanst. Ze kenden daar geen pijn en verdriet. Daar ging je naartoe als je opdracht op deze wereld volbracht was. Altijd als Wan Shot naar de prachtige sterrenhemel keek, hoopte hij dat hij snel in het licht kon gaan dansen.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek