Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Als alles anders gaat
Wonen in een pleeggezin

Auteur

Jannie Docter

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Als Bobs moeder niet meer voor hem kan zorgen, gaat hij naar een pleeggezin. Na de eerste schrik vindt hij het daar erg leuk. Maar dan hoort hij dat hij daar niet kan blijven. Omdat ze alleen kortdurende opvang doen. Hij gaat naar zijn nieuwe gezin, waar hij verder op zal groeien. Het is een groot gezin: een moeder met één eigen dochter en zes pleegkinderen. En dan is er nog oom Kees, die vaak langskomt en de lekkerste pannenkoeken bakt. Bob vindt er zijn plekje. Eigenlijk zijn ze een heel gewoon gezin. maar dan een beetje anders.

Over de auteur

Jannie Docter (69) is pianiste en voormalig pianodocente. Ze is getrouwd, moeder en pleegmoeder. Ze merkte dat klasgenoten van de pleegkinderen vaak geen idee hadden hoe het is om in een pleeggezin te wonen. Dat inspireerde haar tot het schrijven van 'Als alles anders gaat'. Het is gebaseerd op werkelijke gebeurtenissen.

Productinformatie

ISBN
9789464684018 / 978-94-646-8401-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
27-01-2023
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 10 jaar

Uitvoering
Paperback
Pagina's
100
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Bob ligt in bed. Niet zijn eigen bed, dat is thuis. Niet zijn eigen dekbed en kussen. En hij heeft een pyjama aan. Thuis slaapt hij altijd gewoon in zijn onderbroek en T-shirt. Het voelt raar. En het ruikt ook zo anders allemaal: de pyjama, het kussen, het dekbed... Hij denkt aan zijn moeder. Hoe zou het nu met haar zijn? Was het nog maar vandaag dat het allemaal gebeurde?

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek