Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Beertje Teddy op mensenavontuur
Verhaaltjes voor het slapengaan

Auteur

Mariska Vermeij

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Dit boekje bestaat uit korte verhaaltjes waarin beertje Teddy iedere keer weer een nieuw avontuur beleeft. Doordat er geen volgorde in de verhaaltjes zit, kan elk verhaaltje een favoriet worden voor het slapengaan. Willen de kleine lezertjes bijvoorbeeld in slaap vallen bij een verhaaltje over Teddy die samen met zijn mensenvriendinnetje naar een megaspeeltuin gaat? Of toch liever een verhaaltje waarbij Teddy voor het eerst sneeuw ziet en een sneeuwpop gaat maken? Beertje Teddy beleeft het allemaal.

Over de auteur

Mariska Vermeij (1999) is de op een na oudste van een gezin van zes kinderen en woont in een klein dorpje op de grens van Zeeland, Brabant en Zuid-Holland. Zij is gedreven in alles wat haar interesse heeft en voorstander van het volgen van je dromen. Daarom had zij al langere tijd de ambitie om een boekje te schrijven voor jonge kinderen. En met het creëren van dit boekje is een van haar dromen werkelijkheid geworden.

Productinformatie

ISBN
9789464684063 / 978-94-646-8406-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
27-01-2023
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 4 jaar

Uitvoering
Paperback
Pagina's
32
Formaat
A5 liggend
Illustraties
Ja

Inkijk

Brrr, wat is het koud. Waarom is dat? Het voelt als gisteren dat ik die grote warme bol op mijn berenvachtje voelde. Anna noemt dit de zon. Maar die zie ik niet meer. En nu is het zo koud. Ik ga eens naar buiten kijken. Ik doe het gordijn open en wat schrik ik daar. Heel de tuin is weg. Alle grijze tegels zijn weg. Alles is wit! Hoe kan dat? Ik kijk verschrikt naar Anna. Maar Anna kijkt juist heel blij. Ze danst en springt in het rond en roept heel hard: ‘Eindelijk sneeuw!’ Sneeuw? Wat is dat? Zou dat dat witte spul op de grond zijn? Anna rent met mij naar beneden, door de achterdeur, naar het witte spul. Ik moet zeggen dat de grond er nu wel heel mooi uitziet. Maar buiten is het nog kouder. Maar Anna rent in het rond van blijdschap en daardoor vergeet ik de kou wel een beetje.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek