Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De rode draad is kattenkwaad
Dolle avonturen over twee plaagstaarten

Auteur

Sophie De Meyer

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Tiggy en Polly blinken uit in kattenkwaad. Overal waar ze in de buurt zijn, gebeuren er wel heel bijzondere dingen. Van parels die verdwijnen, muziek met bubbels, bijzondere snoepjes tot een mysterie in de tuin van de buren. Maar is het allemaal wel zo lief wat ze doen? Daar kom je pas achter als je je gezellig alleen, met je vriendje(s), ouder(s) of in de klas laat onderdompelen in de vele avonturen van Tiggy en Polly. Wat is plagen? En wanneer wordt het pesten? Daar kom je wel heel snel achter. Een verhaal om je kattenpootjes bij af te likken en je lachspieren maximaal te gebruiken! Vergeet niet bij elk verhaal je kattenpootje achter te laten. Hoe? Dat ontdek je wel in het boek. Veel leesplezier!

Over de auteur

Sophie De Meyer (13 mei 1973) is van opleiding maatschappelijk assistent. Zowel in haar studie- als hobbykeuze staan ‘mens’ en ‘communicatie’ centraal. Als freelance-journalist bij de krant boetseerde ze met woorden diverse portretten. ‘Wie en wat op je weg komt, daar groei je van. Niks is goed of kwaad, slecht of fout. De kunst is om je eigen levensverhaal op te bouwen uit mooie en liefdevolle herinneringen waarop je later kunt terugblikken. Wat je zegt en wat je doet, laat een indruk achter bij de ander. Zoek de gulden middenweg, zoek jouw weg en doe het op een zachte manier.’

Productinformatie

ISBN
9789464684216 / 978-94-646-8421-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
03-02-2023
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 6 jaar

Uitvoering
Paperback
Pagina's
66
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Het is vrijdagavond. De schoolweek is uit en het weekend is nog een gapende leegte. Maar daar komt snel verandering in. De papa van Tiggy en Polly heeft een verrassing! ‘Kom kleintjes,’ zegt hij, ‘we gaan dit weekend samen op stap. Pak maar jullie spulletjes in voor twee dagen. ’Benieuwd wat er te beleven zal vallen, piepen Tiggy en Polly vol spanning uit het autovenster. Ze rijden langs de autosnelweg en zien verschillende plaatsnaamborden voorbijglijden. Ze lezen het ene na het andere bord, maar geen enkele wegwijzer maakt hen wijzer. Opeens nemen ze een afrit en rijden een lange dreef in met op het einde een slagboom. Ze kijken elkaar benieuwd aan. Daarachter staan er allemaal een soort huisjes op wielen … Hoe noemen ze dat alweer? O ja, caravans. Na enkele straten staat er zo eentje met een mooie strik ingepakt!‘Wow,’ miauwen ze, ‘is dit de verrassing, papa?’Ze kunnen niet rap genoeg uit de auto zijn en verkennen meteen een nieuw onontgonnen speelterrein. Terwijl papa alles aan het uitpakken is, zien ze verderop twee katertjes met een auto spelen. Al snel sluiten ze vriendschap en spelen het ganse weekend samen. Als het bijna tijd is om naar huis te gaan, beramen ze een slim plannetje om de speelgoedauto in hun bezit te krijgen.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek