Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Aanraking

Auteur

E.C. Pieterse

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Hasia: een van de weinige woorden uit de oude taal die bewaard is gebleven. Zielen was de beste vertaling van wat ze waren, sommigen noemden hen engelen, maar ze waren niet uit een Hemel gekomen. Een Hasia ontmoette gewoon een Nieuweling wanneer het tijd was, vaak onverwacht en niet altijd gewenst. Rachel had nooit verwacht dat het ontmoeten van haar Nieuweling zo zou verlopen. In de maanden die volgen moet ze leren omgaan met haar Nieuweling, Nick Freeman, terwijl hij leert wat het betekent om een Hasia te zijn. Ondertussen komt er steeds meer van haar verleden naar boven en komt ze erachter dat ze dat niet volledig achter zich kan laten. Zeker als de Duistere kant daar iets over te zeggen heeft.

Over de auteur

E.C. Pieterse (Esther) is geboren in december 1983 in Messina (Sicilië), maar groeide op in Den Helder. Haar passies zijn schrijven, lezen, lesgeven, alles wat creatief is en haar katten. Aanraking is haar tweede boek.

Productinformatie

ISBN
9789464684254 / 978-94-646-8425-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
03-02-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
182
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Rachel was haar naam geweest, toen ze nog mens was. Haar achternaam, als ze die al had, was allang een waas, net als het grootste deel van haar mensenleven. Het was het beste op die manier, zei Schaduw, haar Meester en oudste vriend. Haar lichaam had 25 jaar gezien voordat het stopte met veranderen. Virussen, infecties en ziekten: ze hadden geen invloed meer op haar. Menselijke verlangens of verdriet evenmin. Het enige echte gevoel dat ze had behouden was medeleven. Ze had een taak te doen, en dat deed ze, omdat ze veel om deze mensen gaf. Het was haar taak om ze te beschermen, om voor ze te zorgen. Daarom was ze gekozen. Ze zou hen nooit teleurstellen. Niet weer. Hasia is hoe ze zichzelf noemden, een van de weinige woorden uit de oude taal die bewaard is gebleven. Haar Meester had haar Solar genoemd, zijn kleine Zon. Ze gaf de voorkeur aan Rachel, vooral sinds de donkere tijd. Ze huiverde als ze daaraan dacht. Zielen was de beste vertaling van wat ze waren, sommigen noemden hen engelen, maar ze waren niet uit een Hemel gekomen. Een Hasia ontmoette gewoon een Nieuweling wanneer het tijd was, vaak onverwacht en niet altijd gewenst.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Emmy op 15-02-2023
Mooi verhaal waarin de spanning mooi opgebouwd wordt. Elke keer ontdek je stukjes uit heden en verleden. Het verschil tussen goed en kwaad is niet zo scherp als het lijkt.
door Ronald van Selm op 31-03-2023
Erg goed boek. Hield me van begin tot het einde geboeid. Stiekem hoop ik op een vervolg want ik wil graag weten hoe het verder gaat met Rachel. Aanrader!