Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Professor Antonio
Het onzichtbaarheidsdrankje

Auteur

J.S. Pinas

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Wat zou je doen als je de mogelijkheid hebt om onzichtbaar te zijn? Antonio, een magere, stoffige wetenschapper is het gelukt om een drankje te maken waar je onzichtbaar door kunt worden. Jammer genoeg is Isabella, zijn oude schoolvriendin, hier achter gekomen en heeft ze de formule gestolen. Antonio beweegt hemel en aarde om zijn formule terug te krijgen. Samen met zijn vrouw en moeder valt hij van het ene avontuur in het andere. Lukt het Antonio de formule op tijd terug te krijgen voor Isabella met de eer gaat strijken?

Over de auteur

Zolang Juraia zich kan herinneren is ze dol op lezen, schrijven, tekenen en alles wat daarmee te maken heeft. Zelfs in Suriname, hier is ze geboren en ze heeft er gewoond tot haar achtste, waren papier, potlood en zij onafscheidelijk. Een van haar grootste wensen is een boek te schrijven en uit te geven. Het leukste van schrijven vindt ze dat ze elke wereld kan creëren die ze wil en dit kan delen met anderen. Het leukste van lezen vindt ze dat ze een kijkje mag nemen in een wereld die iemand speciaal voor haar heeft gecreëerd. Wat Juraia betreft bestaat er geen mooier cadeau.

Productinformatie

ISBN
9789464684261 / 978-94-646-8426-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
03-02-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
216
Formaat
17 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Natatia op 28-12-2023
Wat een heerlijk fictief verhaal. Grappig, comfortabele fantasie, ontspannen, herkenbare gevoelens en verlangens komen voor en inspirerend op doorzettingsvermogen te oefenen. Zodra je begint te lezen, wil je niet stoppen.