Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Als een kind zo blij om volwassen te zijn
Ontketen de magie in jezelf door te lezen, te zien en te luisteren!

Auteur

Francesco Daniel

Uitvoering
Paperback
Prijs
20 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Ontketen de magie in jezelf! In 'Als een kind zo blij om volwassen te zijn' gaat creatieveling Francesco Daniel onderzoeken hoe je het innerlijke kind in jezelf kunt behouden in de volwassen wereld. Ontdek deze Disney georiënteerde verhalen van bekende en minder bekende vrienden van Francesco die allemaal in hun dromen geloven of hebben geloofd. Deze verhalen, anekdotes en interviews worden niet alleen versterkt door prachtige foto’s en illustraties maar ook door vijf nieuwe liedjes van Francesco Daniel die je tijdens het lezen tevoorschijn kunt toveren met je smartphone! Kortom een magische reis die al je zintuigen zal prikkelen!

Over de auteur

Francesco Daniel (20 februari 1996) is sinds 2013 werkzaam in de cultuursector van de Drechtsteden. Voornamelijk bekend als singer/songwriter voordat hij jaren later zijn eigen bedrijf begon waarin ook zijn andere passies zoals tekenen, schrijven en presenteren van events centraal staan. In 2020 maakte heel Nederland kennis met Francesco toen hij deelnam aan de SBS6 talentenjacht ‘We Want More’ met zijn vertolking van het nummer ‘Heroes’ van David Bowie!

Productinformatie

ISBN
9789464684346 / 978-94-646-8434-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
03-03-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
126
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Hoe leven we eigenlijk nog lang en gelukkig? Dat is voor iedereen anders. Van Hans Christian Andersen tot aan de gebroeders Grimm, allemaal sloten ze hun verhalen af met ‘En ze leefden nog lang en gelukkig’. Want iedereen wil een lang gelukkig leven leiden, maar we weten vaak niet waar we moeten beginnen. Voor mij persoonlijk zijn twee ingrediënten het belangrijkste: magie en fantasie. Deze ingrediënten heb ik zelf nodig om mijn innerlijke kind te koesteren en in leven te houden. Want daar gaat dit boek over, het kind in jou en mij!

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek