Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Ben je nou helemaal van God los
Op zoek naar waarden bij hulpvragen

Auteur

Pieter Grimbergen

Uitvoering
Paperback
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Iedereen krijgt met hulpvragen te maken. Vragen die, zeker door corona, in veelvoud zijn toegenomen en complexer zijn geworden. Pieter Grimbergen neemt je mee naar zijn lessen uit het leven en uit gesprekken die hij als coach voert met cliënten. Hij ontdekte hoe belangrijk het is om, juist nu, levensbeschouwing een substantieel deel uit te laten maken van de omgang met hulpvragen. Het is zijn missie om ervaringen, vragen en zoektochten te delen en met steeds weer nieuwe inzichten te voeden. Het werk van Henri Nouwen, Jan van Kilsdonk en Brené Brown is voor Pieter een onmisbare steun. Voel je uitgenodigd om zelf op zoek te gaan naar jouw waarden bij hulpvragen. Waarop de auteur uitkwam, was voor hem zelf een totale verrassing.

Pieter staat al zijn royalties af aan een goed doel dat dicht bij hem ligt: de Stomavereniging Nederland. Met aankoop van zijn boek helpt u deze vereniging in hun werk!

Over de auteur

Pieter Grimbergen maakte in 2012 een carrièreswitch van concertpianist naar coach. Hij volgde opleidingen aan het Center For Courage & Renewal (Parker Palmer) en bij Brené Brown Education & Research. Pieter Grimbergen is Acceptance & Commitment Therapeut. Aanvullend studeerde hij Ethiek aan de Open Universiteit. Pieter Grimbergen geeft coachings, workshops en lezingen in Nederland, Engeland en de VS. Hij publiceerde o.a. in PsychsociaalDigitaal en in het Nederlands Dagblad. Net als zijn vorige boeken zal dit boek in de Henri Nouwen Library in Toronto (Canada) worden opgenomen.

Productinformatie

ISBN
9789464684629 / 978-94-646-8462-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
24-02-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
256
Formaat
17 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 49
Inkijk pagina 106
Inkijk pagina 227

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek