Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De Paaldanser
Een komische reis om de wereld

Auteur

Franklin M. de Kok

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Freddy is een jongeman die van dansen en een goed leven houdt. Hij raakt gebiologeerd door paaldansen en besluit hiervan zijn beroep te maken, want mannelijke paaldansers zijn er nog niet. Hij opent een paaldansschool. Freddy trouwt met An en beleeft veel komische avonturen, maar hij belandt ook regelmatig in de nesten. An moet hem daar altijd weer uithalen. Samen reizen ze de wereld rond en raken in veel hilarische situaties verzeild, de een nog gekker dan de ander. Na een enerverende reis door India en de V.S. houden ze samen een reünie. Hierna vindt Freddy eindelijk zijn bestemming.

Over de auteur

Franklin M. de Kok woont en werkt al meer dan vijftien jaar met plezier in Zuid-Frankrijk. Na de publicatie van enkele gedichtenbundels, een sciencefiction roman: 'Machine' en een toneelstuk: 'Aan tafel' heeft hij zich verder op proza toegelegd. Hij schreef tientallen verhalen en twee romans: een hilarische thriller 'Het leven van Flint' en een krimi 'Blauw op straat' zijn onlangs uitgegeven.

Productinformatie

ISBN
9789464684636 / 978-94-646-8463-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
17-02-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
116
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Bij het paaldansen voor mannen moet je een paar dingen in de gaten houden. Normalerwijs valt hier de expliciete seksuele aantrekkingskracht, zo sterk aanwezig bij het damesdansen, volledig weg. Men is dus hoofdzakelijk op de techniek georiënteerd en dat is meteen het probleem bij de meeste mannen, die hebben ze niet of nauwelijks. Ook de kleding van mannen bij het paaldansen vormt een probleem. Een kruippakje kan niet, een lange nauwsluitende broek met een vestje is een optie, maar werkt tegen op de paal. De dames hebben hun benen en de rest van hun lichaam met olie ingesmeerd om te kunnen glijden, maar een man in een soort lange onderbroek glijdt absoluut minder.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Het leven van Flint Een hilarische thriller

Franklin M. de Kok

Flint, die wat onzeker en wankel in het leven staat, werkt in een museum. Werk dat hem niet bevredigt. Vooral zijn directe chef, een vrouw, zit hem regelmatig op de huid. Een poos geleden is hij gescheiden. Na enkele hilarische datingescapades is hij gaan blind daten. Zo leert hij Barbarah kennen, in vrijwel alles zijn tegenpool, een fascinerende vrouw. Volkomen gestoord volgens zijn beste vriend Paul Rorschach. Plotseling verandert zijn leven in een krimi. Er worden moorden gepleegd. Door zijn onhandig handelen en steeds op de verkeerde plaatsen aanwezig te zijn, wordt Flint aanvankelijk verdacht en opgesloten. Tijdens een lange en wervelende apotheose worden zaken opgelost. Maar zijn ze echt opgelost? 

20,50
Voorkant cover

Blauw op straat Amhadi en Veerkamp, misdaadbestrijders, 9 politieverhalen.

Franklin M. de Kok

Hussein Amhadi en Aad Veerkamp zijn twee inspecteurs bij de Rotterdamse politie die van aanpakken weten en niet altijd volgens het boekje werken.

Niemand wordt gespaard maar misdaden worden opgelost, al bevinden beide heren zich verscheidene keren in benarde posities. Ze gaan voor elkaar door het vuur. Het resultaat is bloedstollend spannend, maar ook de humor neemt een belangrijke plaats in.

21,99
Voorkant cover

Barbarah een psychologische thriller

Franklin M. de Kok

Barbarah wil wraak nemen op Flint die ze verantwoordelijk acht voor alles wat haar overkomen is. Op haar criminele pad en zoektocht naar Flint leert ze haar grote liefde Alma kennen. Na de dood van Alma verandert ze langzamerhand van vrouwelijke desperado in een vrouw van aanzien. Totdat ze uiteindelijk toch in de gevangenis belandt. Maar ze ontsnapt! Waarheen?
18,99