Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De nieuwe tijd
Een uiterst belangrijk boek voor de aarde en voor ons mensen die leven op de aarde.

Auteur

Jeanette Blaauwgeers

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Dit boek is een belangrijk boek voor alle mensen op aarde. Het boek gaat over liefde, liefde voor de mens zelf, liefde voor de ander en liefde voor Moeder Aarde. Het is een roerige tijd met klimaatextremen: de vele regenbuien die veranderen in modderstromen, vulkaanuitbarstingen, en op plaatsen waar het nooit zo koud was, is het nu extreem koud. Dit zijn allemaal tekenen van Moeder Aarde die zegt: "Genoeg is genoeg." Laten we het rustig aandoen met zijn allen, zodat Moeder Aarde rust kan krijgen. En wat heel belangrijk is, dat wij als mensen ook rust krijgen, rust nemen.

Over de auteur

Jeanette Blaauwgeers is al bijna heel haar leven met spiritualiteit bezig. Zij wil zich ontwikkelen op persoonlijk vlak. Zij is iemand die graag vragen stelt over het hoe en waarom en denkt daarover na. Het zit in haar karakter dat ze graag mensen wil helpen. Zij is een medium en Jeshua heeft haar gevraagd of zij een boek door wil geven. Dat doet ze graag, omdat ze een liefdevol persoon is. Jeshua is trots op haar en houdt heel erg veel van haar. Hij zegt: "Niets is haar te veel om Moeder Aarde te helpen."

Productinformatie

ISBN
9789464684773 / 978-94-646-8477-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
17-02-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
136
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Iets waar in jullie maatschappij nog niet zoveel op gevonden is, is het pesten. Vooral het pesten van jongeren. Maar evengoed wordt er door volwassenen gepest. En wat denk je van de ouden van dagen die in de bejaardentehuizen zitten en elkaar daar pesten. Je zou kunnen zeggen: het is een soort gedrag van heel veel mensen ongeacht hun leeftijd. Zien jullie dat als noodzakelijk kwaad, het kan niet anders, zo zijn de mensen nu een keer. Willen jullie dat door laten gaan of wil je je er werkelijk over buigen om te zeggen: wij willen dat het anders is. Jeshua zegt: "Als jullie je blijven richten op het negatieve in jezelf en om je heen, dan zul je dit soort gedrag tegenkomen. Maar ook hierin kun je keuzes maken. Je kunt zeggen, ik laat dat negatieve voor wat het is en ik richt me op het positieve." Op scholen zou je een uurtje les in kunnen lassen in een week waarin je met positiviteit bezig bent. Wat zou je iemand anders kunnen vertellen wat leuk is, wat positief is, zodat de kinderen er vast aan gaan wennen. En niet altijd alleen maar over negatieve dingen praten of de dingen die je fout doet. En dat gedrag dat je naar de buitenwereld hebt, kun je ook doortrekken naar jezelf. Dat je zegt: ik wil me niet steeds richten op wat ik níet goed doe, volgens mezelf. Want de grootste criticus dat ben je zelf. Ik denk dat de meeste mensen dat onderhand beseffen. Althans veel mensen. Wees positief, wees lief voor jezelf. Sta in de ochtend op en zeg iets leuks tegen jezelf. In plaats van meteen te denken: oh jee, wat moet er vandaag allemaal gebeuren? Wat is moeilijk? Wat is vervelend? Dan kom ik díe tegen, dáár zal wel weer een file staan.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek