Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Een bijzonder gezin
Een alledaags leven met kinderen gecombineerd met een vleugje chaos en bijzonderheid

Auteur

Claudia van Heesch

Uitvoering
Paperback
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Stel je voor:

* Je kat heeft intensieve zorg nodig
* Willem-Alexander en Maxima komen bij jou thuis eten
* In het pashokje kom je klem te zitten in een te strak hemd
* De hamster verschanst zich achter de plint
* Je bent onderbedeeld met sportkwaliteiten
* Plotseling is je portemonnee verdwenen
* Die verstandskies moet eruit, maar je bent bang voor de tandarts
* De vakantie naar Turkije is geboekt, maar je hebt vliegangst
* Je wilt de auto wel uit, maar alle deuren zitten dichtgevroren

Wat dan?
Deze en vele andere vragen worden door de schrijfster van dit onderhoudende boekje op serieuze, maar vooral luchtige en humoristische wijze beantwoord.

Een absolute aanrader!

Over de auteur

Claudia van Heesch is 46 jaar en de trotse moeder van vier kinderen. Samen met haar vriend en hun vele huisdieren woont ze in een stad in Noord-Brabant. Zowel haar vriend als zijzelf zijn ouders van een 'bijzonder' kind ook wel 'zorgintensief' zoals men dat in de volksmond zegt. Claudia is graag creatief bezig, runt haar eigen creatieve bedrijfje en werkt daarbij in de gehandicaptenzorg. Daarnaast schrijft ze al jaren korte stukjes over wat ze meemaakt in haar vaak drukke en hectische leven. Schrijven is voor haar een uitlaatklep om om te gaan met alles wat ze meemaakt en wat er op haar pad komt. Om de zorgen rondom haar kinderen te kunnen blijven 'handelen'. Gewoon ter ontspanning en voor het plezier.

Productinformatie

ISBN
9789464684995 / 978-94-646-8499-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
24-02-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
182
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Daar stond ik dan… In mijn ondergoed met mijn kniekousen aan. Compleet met een gat in mijn sok waar mijn grote teen door naar buiten piepte. Mijn benen leken wel witte melkflessen en ik zag dat ik ze eigenlijk had moeten scheren. Ach ja, het is winter hè? Dan is het onderhoud allemaal wat minder en ben ik veel drukker met smeren van schrale wangen, klovende handen en gesprongen lippen. Boven die witte melkflessen, blubberde mijn buik alsof zijn leven er vanaf hing. Maar die blubberbuik was ook juist de reden waardoor ik er zo weinig charmant bij stond.

Onverwacht was ik ineens kindloos. Normaal gesproken heb ik die momenten alleen als Saar een middag of een ochtend naar de peuterspeelzaal is, maar nu hadden alle kinderen vakantie. Ik moest een avonddienst draaien en had de kinderen net naar oma gebracht. Ze mochten al wel wat eerder komen en dat liet ik me geen twee keer zeggen. Oma woont dichtbij de stad, dus ik had mezelf voorgenomen om eens even lekker een paar uurtjes de stad in te gaan. Gewoon, omdat ik daar zin in had. Even quality time, maar dan voor mezelf.

Ik had niks speciaals nodig, maar snuffelde gewoon wat rond in de kledingrekken. En ineens viel mijn oog op iets speciaals.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek