Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Novus Ordo
De Originele Reizigers

Auteur

Nicki Minnai

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In het jaar 2319 AD, in een van de laatste overgebleven samenlevingen op aarde, begint er een nieuwe fase in Nora Fici’s leven. Terwijl ze op het punt staat onderdeel te worden van een van de meest invloedrijke families van Pangea, ontvangt ze een anonieme brief, waardoor haar toekomst al snel niet zo rooskleurig blijkt te zijn als beloofd.

Terwijl Nora boodschappen ontrafelt en de wereld zoals zij het kent in elkaar lijkt te vallen, wordt ze in een eeuwen oude geheime organisatie getrokken: de Novus Ordo.

Deze organisatie moet het fatale lot van de mensheid voorkomen, waardoor niet alleen de toekomst, maar ook het verleden veranderd moet worden – waarbij Nora’s rol belangrijker is dan ze ooit had durven denken.

Over de auteur

Nicki Minnai komt uit een klein dorp in Nederland en heeft psychologie gestudeerd in Leiden en Londen. Na gewerkt te hebben als psycholoog in de GGZ besloot ze om haar eigen advies te volgen en te verhuizen naar Italië, om de serie te schrijven die ze altijd al graag zou willen lezen.

Productinformatie

ISBN
9789464685060 / 978-94-646-8506-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
03-03-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
240
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Met beide handen duwde Jess een zwarte deur open, waardoor ze in een enorme ruimte terecht kwamen. Met grote ogen keek Nora naar boven, verbaasd hoe zo’n constructie in de lucht verscholen kon zitten.
Naast de koud, gaven de meters hoge kleine raampjes het gevoel alsof ze de nacht buiten niet verlaten hadden, de stenen muren slechts verlicht door de kaars die Jess aanstak boven de ronde tafel midden in de ruimte. Ondanks planken vol glazen potten en versleten interieur dat door de hal verspreid stond, voelde het hol aan. Zo hol dat Nora niet raar opgekeken had als haar voetstappen een galm hadden veroorzaakt op de stenen vloer.
Jess schudde haar colbert uit en gebaarde Nora om op een van de stoelen plaats te nemen. ‘Sorry voor de troep,’ zei ze. ‘We hadden geen tijd om het wat aangenamer te maken voordat je kwam.’
We.
Toen Nora al een paar aarzelende stappen richting de tafel had genomen, viel haar oog pas op een beweging achter in de kamer. Met moeite probeerden haar ogen herkenningspunten te vinden in de schaduw, maar alles wat ze uit de vorm op kon maken was een persoon in een lange jas, de capuchon over het gezicht getrokken.
Ergens diep in haar geheugen kwam de zee blauwe stof haar bekend voor, maar ze kon niet plaatsten waar ze het eerder had gezien.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Annette Stolk op 20-03-2023
Indrukwekkend debuut!

Wat een origineel bedacht en sterk geschreven verhaal! Fijne schrijfstijl!
Vanaf de eerste alinea houdt het verhaal je in de greep.Je wordt erin meegezogen en wil het het liefst in een keer uitlezen.
De laatste blz van dit boek laat je vol nieuwsgierigheid achter.Ik kijk nu al uit naar het vervolg; dat wordt zeker weer genieten!