Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Te veel
Wanneer je vriendje een misdadiger lijkt te zijn

Auteur

Rachel Moolhuizen

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Zoë heeft een heel leuk vriendje, maar dan komt hij in de problemen. Na een tijdje trekt Zoë het niet meer. Als alles op zijn ergst lijkt, wordt Zoë op de problemen van haar vriendje aangekeken. Is politieagent Michael nog op tijd? Ook hij heeft zijn hoogtepunt nog niet bereikt.

Over de auteur

Rachel Moolhuizen (15) is de trotse schrijfster van Te veel. Ze groeit op in een dorp in Drenthe en schrijft al verhaaltjes sinds ze klein is. Ze houdt naast schrijven van het lezen van boeken, turnen en piano spelen. Ze heeft twee zusjes en een broertje en het is altijd super gezellig thuis. Haar vakantie naar Zweden was de finish voor haar eerste echte eigen boek.

Productinformatie

ISBN
9789464685442 / 978-94-646-8544-2
Uitgeverij
Boekscout YO!
Verschijning
24-03-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
100
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Zoë zit zenuwachtig op een bankje in een park. Veel mensen kijken haar een beetje raar aan. Lisa heeft geappt dat Michael en Stan de leiders van de zaak zijn. Nu is ze dus de hele tijd nerveus. Als ze een hap van haar broodje wil nemen, komen er twee grote jongens aangelopen. Echt zulke pitbull types. Ze kijken naar haar. Ze wordt nog zenuwachtiger, kijkt snel naar beneden en neemt een hap van haar broodje. Als de jongens naast haar op het bankje gaan zitten, stuurt ze snel “Help!” naar Lisa en doet haar telefoon uit, zodat ze het niet kunnen zien. Eerst zijn de jongens met elkaar aan het praten. Ze kijken wel steeds naar Zoë. Als Rob dichter naar haar toe schuift en Tim aan haar andere kant gaat zitten, krijgt ze het gevoel dat haar hart dubbele overuren maakt.
‘Zo? En hoe heet jij?’ vraagt Tim met een mierzoete stem.
Ze schuiven allebei nog een stukje naar Zoë toe, zodat ze nergens meer heen kan.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Anoniempje op 25-03-2023
Het is een geweldig boek