Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De moordvallei
Een zinderende romantische misdaadthriller

Auteur

Kees Wijnen

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,7 / 5 (11 reviews )
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In 2022 vertrekken Irene en Paul naar Frankrijk alwaar ze in een rustig dorpje in de Aveyron een boerderij hebben gekocht en een B&B willen beginnen. Irene en Paul willen een streep zetten onder hun jachtige leven in Nederland en verruilen voor een compleet ander bestaan, een nieuw doel in hun leven om daarmee hun huwelijk te redden. Eenmaal in Frankrijk maken ze kennis met de sinistere geheimen van het schattige dorpje Plaisance en verandert hun droom gaandeweg in een regelrechte nachtmerrie.

Over de auteur

Kees Wijnen, geboren 4 november 1950 te Sittard, bracht zijn jeugd door in Eindhoven, waar hij Marjo ontmoette. Na een reeks automatiserings-opleidingen was hij tot 2002 werkzaam in de computerbranche, waarna hij, samen met zijn vrouw, naar Frankrijk emigreerde.
Hij besloot om na zijn verhalenbundel 'Ça va, ça va', eens iets geheel anders te schrijven en begon met deze romantische en zinderende misdaadthriller.

Productinformatie

ISBN
9789464685534 / 978-94-646-8553-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
24-03-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
202
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 68
Inkijk pagina 69
Inkijk pagina 70

Reviews (11)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Marjan Bakker op 11-09-2023
Als een warm mes in een klont gezouten Franse boter, zo makkelijk lees je 'De Moordvallei' van Kees Wijnen. Je zit vrijwel direct in het verhaal en het tempo is lekker hoog. En passant pik je tijdens het lezen nog wat op van de Franse gebruiken en maak je kennis met de werkelijk bestaande omgeving. Zin in een lekkere thriller: bestellen dat boek!

door Ed van Wensveen op 02-08-2023
In het begin even wennen, maar na het 2e hoofdstuk zit je midden in een verhaal dat je niet meer loslaat tot de laatste pagina. Sensatie, spanning en een vleug erotiek wat zo uit het leven gegrepen kan zijn. Fijne schrijfstijl, het 2e boek is inmiddels binnen en ga ik lezen tijdens mijn vakantie in de Aveyron.
door Peter Offenberg op 13-06-2023
Na 20 jaar boven de vallei gewoond te hebben, nu bijna 2 jaar geleden, was het heel leuk de mij zo bekende omgeving zo boeiend beschreven te zien. Het was toch een reis terug, waarbij ik het niet kon laten diverse gebouwen personen en situaties te herkennen. De plot was bij tijd en wijle verrassend en de uitkomst uiteindelijk ook.
door Wim de Jager op 07-05-2023
Erg spannend verhaal. Ook leuk dat je de locaties op de website terug kunt vinden zodat het verhaal bijna werkelijkheid gaat worden. Spannende, geloofwaardige, thriller waarvan zomaar een Netflix serie van gemaakt kan worden. Kijk al uit naar je volgende boek!
door Berke Cretier op 11-04-2023
Wow wat een spannend boek. Ik heb het in één ruk uitgelezen met kloppend hart en af en toe rode oortjes :) Het deed mij een beetje denken aan De Vrouwenslagerij van Ilja Gort. Maar dit boek, de Moordvallei is spannender en gevarieerder (dat klinkt raar). Een echte aanrader!
door Moesen Marleen op 07-04-2023
Een echte aanrader, zeer vlot geschreven. Ik liet me zo meeslepen door het verhaal dat zelfs mijn nachtrust er moest aan geloven.
Wat een verhaal, wat een spanning.
Je wil zo snel mogelijk weten hoe het afloopt en dan...heb je spijt dat het boek uit is. Proficiat Kees. Jij hebt schrijverstalent.
door Jeannette van Mechelen op 03-04-2023
Heerlijk boek! Goed geschreven, vlot verhaal en erg spannend. Ik kon in elk geval niet stoppen met lezen en vond het jammer dat ik het uit had. Écht een aanrader!
door Hanneke Trietsch op 27-03-2023
Wat een spannend en geloofwaardig verhaal dat zich afspeelt in een voor ons bekend gebied. Ik heb het boek in één ruk uitgelezen, zo graag wilde ik de afloop weten. Kees schrijft heel filmisch en schetst in precies de juiste woorden het gewone én het soms sinistere leven op het Franse platteland.
Een vlot geschreven boek dat verdiend om verfilmd te worden.

door Jeroen op 23-03-2023
Een spannend boek dat maar moeilijk weg te leggen is als je er eenmaal aan bent begonnen.
Je moet gewoon weten hoe het verder gaat!
De twee tijdlijnen in het boek komen mooi samen met een verrassende huiveringwekkende ontknoping. Een echte aanrader!
door Daan Berg op 02-02-2024
Fantastische opbouw naar een mooi plot!!
door Marjolijn Roozen op 02-02-2024
Een geweldig spannend verhaal!