Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

SIARA, medicijnvrouw uit de oudheid Deel III
Overzee

Auteur

Bianca Gelderblom-van Croonenburg

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Dit deel van Siara, medicijnvrouw uit de oudheid, neemt ons mee overzee waar er bekende stammen van Siara en Victor gevestigd zijn. Er heerst een vreemde ziekte overzee en Siara is gevraagd daar te helpen om haar bijzondere krachten en healing in te zetten. Zij beleeft hier vele avonturen, waar zij vrienden en vijanden laat verwonderen. Zij is een bindende schakel in vredebesprekingen tussen de stammen en de heersers van de vreemde landen. Ook in haar persoonlijke leven maakt ze heftige situaties mee, haar twijfels en onzekerheden, haar liefde en toewijding. Situaties van verlies en verdriet, maar ook geluk komt uit een onverwachte hoek. Zij laat het ons weer meebeleven in dit intieme en uitzonderlijke verslag.

Over de auteur

Bianca Gelderblom - van Croonenburg is geboren in 1967, getrouwd en heeft twee volwassen dochters. Zij heeft jaren in de hulpverlening gewerkt als begeleidster van zowel jongeren als volwassenen. Zij heeft alweer zestien jaar haar eigen fulltime praktijk genaamd 'Praktijk Cureris', gevestigd in Papendrecht en Amersfoort. Zij heeft schrijven altijd leuk gevonden en schreef al jong vele korte verhalen en gedichten.
Voorheen verschenen van dezelfde auteur eveneens SIARA, medicijnvrouw uit de oudheid & SIARA, medicijnvrouw uit de oudheid, deel II, De geheime doorgang. Zij hoopt dat er nog vele delen/boeken van haar hand mogen volgen.

Productinformatie

ISBN
9789464685930 / 978-94-646-8593-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
31-03-2023
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
240
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Victor en Katja houden haar vast, ze begrijpen haar zo en voelen het zo diep met haar mee. Dat voelt Siara ook en dat troost haar. Niet iedereen is zo gelukkig. Ook van de stamgenoten voelt ze veel waardering en bezorgdheid. Zij zijn er wel mee opgegroeid, van jongs af aan. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen.
“Goed”, zegt Siara stoer en gesterkt door de steun van haar dierbare vrienden. “Wat nu?”
Victor kijkt haar aan en zegt quasi nors: “Nu dus oppassen geblazen en zo snel mogelijk weg wezen!! Weg, weg, weg!” Siara schiet in de lach, samen met Katja, dat klonk wel erg grappig en lekker direct. Ze hebben zo’n humor. Victor buldert nu van het lachen waardoor Siara en Katja ook weer erg moeten lachen en zo brengen ze met zijn drietjes zonder het te beseffen alle spanning naar de oppervlakte.
Voorzichtig gaat Siara weer naar buiten, steeds onder begeleiding. Ze voelt zich een gevangene en kijkt verlangend naar de paarden in de wei. Wat zou ze er veel voor over hebben om even heerlijk hard te galopperen, door de wei en de bossen, langs het water…

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door ML op 03-05-2023
Ook dit deel is weer heerlijk om te lezen! Als ik begin, kan ik bijna niet meer stoppen met lezen. Ik zie het helemaal voor me en maak alles mee. En wat een 'cliffhanger' zeg;) Ik kijk uit naar deel 4!!!