Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De Nulde Dimensie
Een Illusoire Wereld

Auteur

Gary Westerlow

Uitvoering
Paperback
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De Alfa Steden Unie is een wereldorde zonder ziekte en misdaad. Daar aanschouwt iedereen de wereld door de glazen van hun virtuele brillen. Het noodlot slaat toe wanneer Liz plotseling iVirus-symptomen krijgt, haar vader vermist raakt en de bevolking elkaar uitmoordt. Alles blijkt een schijnvertoning, naarmate Liz het spoor steeds verder volgt dat haar vader naliet. Zelfs het wereldbestuur is niet wat ze dacht.

Tijdens haar onderzoek trekt Liz ongewild de aandacht van een illustere groep. Daarbij tekent ze haar doodvonnis. Maar een supergeavanceerde machine anticipeert hierop en gaat op zoek naar de beste tactiek om die fatale toekomstverwachting te voorkomen. De reddingsmissie mag absoluut niet falen. Want als Liz haar onderzoek niet voortzet, voert haar vader een verloren strijd, diep in de Nulde Dimensie.

Over de auteur

Gary Westerlow werd in 1982 geboren in Arnhem. Het waren zijn ouders die zijn artistieke kant aanwakkerden, waardoor zijn interesse voor muziek toenam. Deze interesse leidde ertoe dat hij al vroeg in aanraking kwam met schrijven, omdat hij zich wist in te leven in de verhalen van de artiesten. Gaandeweg, ontwikkelde Gary een nieuw interessegebied, toen hij werd geïntroduceerd met een harde sciencefictionfilm over een cybernetisch organisme dat alles op zijn pad tussen hem en de moeder van zijn toekomstige aartsvijand vernietigt. Het opende voor hem een heel nieuw perspectief op technologie, wetenschap en natuurkunde. Nu, met meer dan een decennium aan schrijven over de filosofische evolutie van de mensheid, vertolkt Gary zijn gedachtegang, insluipend en scherp in zijn verhalen voor het lezend publiek.

Productinformatie

ISBN
9789464686012 / 978-94-646-8601-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
13-10-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
232
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek