Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Manons glorie
De impact van het onzichtbare

Auteur

Anne Somers

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Manons glorie is een kasteelroman. De lieftallige Manon werd geboren in een milieu waar ze zich niet aan aanpassen wil. Ze doet het uiteindelijk toch maar de gevolgen zijn niet mis. Het zet een hele kettingreactie in gang. Manon leert doorheen de jaren voor zichzelf op te komen, te timmeren aan haar eigen weg en te leven volgens haar eigen normen en waarden. Voor haar is immers iedereen gelijk in waarde. Maar eerst moet ze heel wat familiegeheimen ontsluieren en daaruit voortvloeiende problemen aanpakken. Ballast afschudden. Sommigen zouden het karma noemen. Pas erna (her)vindt ze de vrijheid want de weg ligt dan volledig open voor haar.

Over de auteur

Anne Somers (57) is een Belgische redactrice die ook al enkele boeken schreef. Zo waren er Helend Groen en ook Eeuwig Groen, een boek over historische tuinen. Guy Laurent was telkens coauteur. Ze werkte nog mee aan enkele boeken over architectuur en over gezondheid. De Schuddebuikjes was een geïllustreerd kinderboekje.

Productinformatie

ISBN
9789464686029 / 978-94-646-8602-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
31-03-2023
Taal
Nederlands

Genre
Romans
Kwalificaties
Ca. 1910 tot ca. 1919

Uitvoering
Paperback
Pagina's
248
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Ook al was Parijs niet zo oneindig ver, het voelde voor Manon ineens aan als een definitief afscheid. Een definitief afscheid van Dennis in de hoedanigheid van leuke en leergierige jongeman. De universiteit zou hem vast snel veranderen, dat wist zij. Dat was met haar destijds ook gebeurd. Zij verloor er haar onschuld, haar jeugd, haar veel te mooie dromen. Hopelijk onderging haar zoon er niet hetzelfde lot. Zij wilde dat hij in positieve zin veranderde. Dennis was gelukkig wel veel minder wereldvreemd dan zij op diezelfde leeftijd, ook al zat hij vier jaar in dat jongensinternaat. Jongens waren sowieso veel minder wereldvreemd. En aangezien hij nu snel zelf een man zou worden, hoopte zij dat hij de vrouwen, en dus heel anders dan zijn vader, wel met respect zou behandelen. En niet als een losgeslagen kerel die aldoor al zijn grenzen wou aftasten en overal zijn viriliteit zou gaan uittesten.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek