Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Dagboek van een krijger
Overleven met psychische klachten na misbruik en mishandeling

Auteur

Mandy Dinse

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De eerste vierentwintig jaar van Mandy’s leven waren traumatisch. Ze heeft zestien jaar veel geweld meegemaakt wat haar voor het leven heeft getekend. Seksueel misbruik, mishandelingen, verwaarlozing en pesten waren jarenlang aan de orde.
Ze werd zwaar depressief, begon met zelfbeschadiging en vele zelfmoordpogingen zouden volgen. Op haar zestiende kwam ze terecht bij de maatschappelijk werker op school die haar doorstuurde naar de GGZ omdat ze vastliep. Dit boek is een dagboek, geschreven over meer dan tien jaar. Via korte fragmenten neemt ze je mee in haar verleden en in het heden neemt ze je mee in haar laatste twee jaar van haar behandeling bij de GGZ en haar late diagnose: autisme. Het boek vertelt over haar leven als psychisch zieke moeder en partner.

Over de auteur

De in Duitsland geboren Mandy woont met haar dochter in Zuid-Limburg. Ze werkt inmiddels als ervaringsdeskundige en is heel open over wat ze heeft meegemaakt. Van haar pijn heeft ze haar kracht gemaakt.

Productinformatie

ISBN
9789464686067 / 978-94-646-8606-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
31-03-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
180
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 4
Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 7

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Rebecca op 31-08-2023
Mooi en oprecht, vanuit het hart en heel kwetsbaar. Credits voor de auteur, die wéér hoe meedogenloos het leven voor sommigen kan zijn en toch weer op weet te staan.
door Kaylee Boos op 07-04-2023
Wat een verhaal. Als lotgenoot erg herkenbaar. Pakkend. Ik ken Mandy al jaren via instagram. En echt waar, wat een top vrouw ❤️