Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Portiek 27
Een appartement vol liefde, romances en bijzondere vriendschappen

Auteur

Liselotte van Westerveld

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Wanneer Anne een goede promotie krijgt in haar baan kan ze in Noordwijk gaan wonen in een chic appartementencomplex. Hier ontmoet ze diverse medebewoners waar ze speciale vriendschappen mee krijgt en die allemaal een eigen verhaal hebben. Anne worstelt met het feit dat ze nog single is en ze gaat daten, daardoor komt ze in vervelende situaties terecht. Zal het Anne ooit lukken om een vriend te krijgen? En zal het uiteindelijk goed komen met al haar medebewoners?

Over de auteur

Liselotte van Westerveld is geboren op 15 november 1989. Zij is opgegroeid in Warmond en woont momenteel in Noordwijk. Ze heeft de hogere hotelschool afgerond en werkt momenteel als parodontologisch preventie assistente. Ze heeft veel inspiratie gehaald uit de mensen om haar heen om dit boek te schrijven. Ze heeft met dit boek haar fantasie de vrije loop laten gaan. Liselotte wil met dit boek laten zien dat achter elk persoon een verhaal schuilt en dat iedereen maar gewoon een mens is.

Productinformatie

ISBN
9789464686326 / 978-94-646-8632-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
14-04-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
140
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Ik vroeg me echt af wat hij alleen hier in zo’n appartement deed. Ik lees nooit de Privé of de Weekend dus ik wist niet zo heel veel van zijn leven. Hij vroeg of ik hier ook woonde en of ik hier veel mensen kende. Ik antwoordde netjes op zijn vragen; het gesprek begon meer op een interview te lijken doordat er bijna geen zinnig woord uit me kwam. Ik heb wel vaker dat ik dichtklap als ik wat nerveuzer ben. Al moet ik zeggen dat hij best aardig was en het best wel een beetje gezellig begon te worden. Opeens was mijn zandloper van de sauna leeg en was het echt tijd voor mij om op de bedjes te gaan ontspannen. Het was echt veel te warm voor mij om er nog in te blijven. “Mijn tijd is om, dus is ga even hiernaast op de bedjes liggen,” zei ik.
“Ik kom er zo wel even gezellig bij liggen,” zei Jakob. Hij had tenslotte niks beters thuis te doen en hij vond het wel gezellig. Dat verbaasde mij en door de zenuwen zag ik amper iets. Voordat ik het wist lag ik de hele avond met Jakob te chillen op de bedjes en pakten we samen nog een saunaatje.
De avond vloog voorbij en om negen uur ging de sauna dicht, dus besloten we allebei naar ons appartement te gaan. “Ik vond het gezellig, Anne,” zei Jakob en we besloten wat vaker samen naar de sauna te gaan. Met een vrolijke huppel liep ik terug naar mijn appartement. Volgens mij was ik een beetje verliefd aan het worden, maar dat was niet zo handig omdat het een voetballer was.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek