Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Je bent nooit alleen
Vier bezielende reisverhalen

Auteur

Hanneke Dragtsma en Anne Visser

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Soms is er een idee dat door de jaren heen zijn eigen leven leidt. Ik wilde korte verhalen verzamelen. Zielsverhalen die het wezen van wie we zijn raken. Het enthousiasme was er, maar de uitvoering zette ik op een zijspoor. Totdat in 2022 mijn zielsmaatje Karin overleed. Zij had in haar testament gezet dat ik het verhaal dat ik met haar had geschreven mocht gebruiken voor de bundel. Ik haalde het idee weer uit de kast en bedacht dat het niet zou uitmaken hoe dik het bundeltje zou worden. Zonder dat ik dat had voorzien, verbindt de titel van Karins verhaal alle vier de verhalen tot een geheel. Met de hulp van schrijversvriendin Anne Visser zenden deze verhalen een heldere boodschap uit: we zijn nooit alleen.

Over de auteur

Hanneke Dragtsma (9 maart 1965, Heerenveen) is een schrijver en werkt in het dagelijks leven als pedagogisch werker. Ze schreef in 2012 haar debuutroman, dat ze in 2017 heeft herschreven met de nieuwe titel Terug naar Avebury. Na haar laatste spirituele roman Het achtvoudige pad (2018) heeft ze samen met Anne Visser deze verhalenbundel samengesteld als ode aan haar te vroeg overleden vriendin.
Anne Visser (13 augustus 1970, Den Haag) is schrijver en had als klein meisje al de drang om in haar eentje de wereld te ontdekken. Ze is op vele plekken geweest en kent talloze reisverhalen.

Productinformatie

ISBN
9789464686807 / 978-94-646-8680-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
05-05-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
66
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 7
Inkijk pagina 9
Inkijk pagina 18

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek