Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Warrior’s Tale 2, van grauw grijs tot zuiver wit
Het boek zonder kaft

Auteur

Gideon Joah

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De missie gaat verder, dit keer niet voor de wereld maar volledig toegewijd in dienst van het Koninkrijk Gods, in dienst van Koning Jezus Christus en onder Hem als dienaar onder de mensen.
Zoals Daniël 12 beschrijft zullen er velen zijn die zullen onderzoeken en toetsen en de kennis zal vermeerderen, hiervoor dient dit boek en de geheimenissen die God door dit boek wil openbaren aan hen die nog de moeite nemen te toetsen en te onderzoeken, want zij zijn het die de verstandigen genoemd worden, de oprechte rechtvaardigen en de kinderen Gods.
Velen zijn geroepen, slechts weinigen uitverkoren.
Ik groet en zegen jullie allen in de naam van Jezus Christus en ik verheug me erop jullie te ontmoeten in het Koninkrijk dat spoedig komt.

Gideon Joah.

Over de auteur

Het was een bijzonder gebeuren hoe het leven van de schrijver een ommekeer nam na het horen van Gods stem. De weg die hij daarna koos te wandelen en de ontwikkeling die hij door mocht maken is de grootste genade en het grootste geschenk dat de mens gegeven is, en het is nu zijn taak deze kennis en inzichten te delen met ieder die verlossing en bevrijding zoekt. Voor ieder die horen wil is er nu ook die stem die zegt: “Ik kan je nog niet laten gaan, Ik heb nog een doel met jou.” Ook dat is een heerlijk vooruitzicht.

Productinformatie

ISBN
9789464687200 / 978-94-646-8720-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
26-05-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
258
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Het voelt echt als de liefde die ik als kind van mijn ouders kreeg als ze mij naar bed brachten en nog even lief over m’n hoofd aaiden en welterusten kusten, als de liefdevolle aanrakingen van mijn eerste liefde; echte genotsmomentjes!
Lange tijd blijf ik bidden voor een ontmoeting met Hem, mijn Heer Jezus, tot ik op een avond heerlijk, in een periode van vasten en stilte, in de hoek van de bank een boek zit te lezen.
In het boek Doe wat Jezus deed van Robby Dawkins, lees ik een stuk over een drugsverslaafde die ook een echte ontmoeting met Jezus heeft gehad en bevrijd werd van zijn verslavingen.
Mokkend en mopperend steek ik mijn hand in de lucht en klaag ik tegen Jezus: ‘Hier! Alweer iemand die een ontmoeting heeft met U! Waarom ik dan niet? Ik bid er toch ook al zo lang om?’
Op dat moment gaat er ineens een sterke tinteling door mijn lichaam, net als de keren dat ik de aanwezigheid van God voel, maar dit keer komt het duidelijk van opzij...
De tintelingen lijken me haast om te duwen, als golven die tegen mij aandrukken, maar het voelt aan op een prettige manier. Ik moet erom lachen en besef opeens wat er gebeurt... Dit is Jezus!
Jezus is gewoon aan het stoeien met mij om Zijn aanwezigheid te laten zien!
Ik kijk naast me en in een oogwenk zie ik ineens Zijn liefdevolle ogen en ik barst in huilen uit. Jezus! Hij zit gewoon naast mij en Hij lacht naar mij!
Ik moet huilen en lachen tegelijk, wat een gevoel is dit! Ik heb nog nooit van mijn leven zo’n heerlijk gevoel gekend, zo’n blijdschap en vreugde en vooral liefde en vrijheid!
Mijn geloof is ineens een zekerheid geworden, echte realiteit en ik weet vanaf dat moment dat ik veilig ben en geleid word door de Geest Gods, door Jezus zelf!
Het is vanaf dat moment dat er iets over mij kwam als een windvlaag, overweldigende liefde en bevrijding zoals ik ze nooit gekend heb en die vulden mij zo overvloedig dat ik niets anders meer kan dan mijn medemensen intens liefhebben zonder verschil, zoals Hij ook Zijn medemensen lief had en nog heeft.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Debby307 op 22-10-2023
Waarheidsgetrouw, prachtig liefdevol boek en een waardevolle, duidelijke uitleg!....

-Hoe je je slechte eigenschappen (het kwade/slechte) af mag en kan leggen in de kracht en Naam van Jezus Christus.
Wat een groot voordeel is voor het geluk in je eigen leven en daarmee de mensen om je heen en daarmee de hele wereld!
Waar geen kwaad/slecht meer is, is goed.... en WIE is er tegen goed?.........

-(hedendaagse) religie wordt getackeld en inplaats daarvan simpel uitgelegd hoe alles wordt en is bedoeld...

-Een ieders doel en taak op deze wereld uitgelegd naar de Wil van De Almachtige God, onze Vader. Mogelijk door het offer van Jezus Christus, onze heer en Koning!

Zoekt eerst het Koninkrijk van God en AL het andere wordt u toegeworpen.. Dat heb ik persoonlijk mogen ondervinden!
God Almachtig is Goed! ....

Ook de website die bij Warrior's Tale achterop het boek staat is zéér leerzaam... (warriorscreedfoundation)
Op de website staan nog meer topics/onderwerpen/links naar video's.
En er komen wekelijks nieuwe onderwerpen bij...

Ik raad ieder mens dit boek aan... Er staat informatie in wat van levensbelang is!
Onderzoek en je zult verstelt staan..