Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Je ziet er gezond uit
Long Covid: fysiek en cognitief overmeesterd door het virus

Auteur

Marjan van Herk - Hofstede

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Je hebt een zeer geschikt boek in handen als je geïnteresseerd bent in de complexe aandoening Long Covid / Post Covid Syndroom. Lees wat het covid-virus kan aanrichten in een lichaam en welke klachten dit veroorzaakt. Heb je Long Covid of twijfel je hierover, dan is duidelijkheid en weten wat je zelf kunt doen belangrijk. Dit boek geeft naast duidelijke informatie over de aandoening, paramedische herstelzorg en onderzoeken, een terugblik op de coronapandemie. Lees ook mijn persoonlijke verhaal, waarin de impact op het dagelijks leven en de harde realiteit van leven met Long Covid naar voren komt.

Over de auteur

Het is net of je staat toe te kijken bij je eigen leven. Alles draait door, iedereen om je heen gaat verder en jij staat in een roes stil in de tijd.
Marjan van Herk - Hofstede is een actieve, sportieve vrouw. Ze staat volop in het leven, geniet van haar gezin, werk, sociale contacten en sport. In januari 2022 zet een covid-besmetting haar stil en ontregelt haar gezondheid dusdanig, dat ze nu leeft in slow motion. Ze neemt je mee als lezer bij de grote impact van leven met Long Covid.

De opbrengsten van het boek doneer ik aan onderzoek naar Long Covid en ondersteuning van mensen die hierdoor de grip op het leven kwijtgeraakt zijn.

Productinformatie

ISBN
9789464687217 / 978-94-646-8721-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
26-05-2023
Taal
Nederlands

Onderwerpen
Menselijke coronavirussen Autobiografie: algemeen

Uitvoering
Paperback
Pagina's
112
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 10
Inkijk pagina 33
Inkijk pagina 38

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek