Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De BrainDrain

Auteur

ill Olivarius

Uitvoering
Paperback
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

In de eerste aflevering van de BrainDrain moeten politie-inspecteur Franky Gelatino en zijn gloednieuwe partner inschatten of hun Bedenker zich aan een riskante versierpoging zou wagen. In hun imaginaire wereld zijn de zaken verwarrend en bovendien worden ze gedwarsboomd door de instinctieve driften van de Boss, die enkel dope willen produceren. De vraag is of dit de Boss ten goede komt. Het advies van de mindcops moet daarom ‘multo correcto’ zijn.

In de Have a Qlue yet?-aflevering wordt Franky geconfronteerd met een bizarre samenzweringstheorie, die aanslaat in DiesseiD. Franky schakelt daarom privédetectives in, met wisselend succes.

Tenslotte is Knettergekke Mike, een PAP-superalfa, niet blij met de rol die hij moet spelen. Hij roept hulp in. Een spectaculaire rechtszaak – met onverwachte plotwending – moet uitkomst brengen.

Over de auteur

Oliver Debeuf zit op tram 5 en is leraar. Hij is flink getrouwd en heeft twee flinke zonen. Al zijn levenservaring - in de vorm van vrije associaties - giet hij nu uit over de lezer. Daar was hij aan toe. Aan iets creatiefs, en iets absurds en iets dat mensen gaan lezen, althans degenen met goede smaak. Hij houdt trouwens van SF en Westerns en politiethrillers. Zou veel kunnen verklaren. Veel, maar niet alles.
Hij schreef reeds vele verhalen, die voorlopig enkel in DiesseiD verkrijgbaar waren. Met de BrainDrain komt daar nu verandering in.

Productinformatie

ISBN
9789464687347 / 978-94-646-8734-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
26-05-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
234
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 7
Inkijk pagina 8
Inkijk pagina 9

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek