Wil jij het boek als één van de eersten in handen hebben op de publicatie van 09-06-2023? Pre order het boek nu!
Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Muse
Een jong meisje uit Dersim gebruikt haar fantasie om haar droom waar te maken

Auteur

Hasan Sezgin

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Muse woont in een klein dorpje. Het dorpje is omringd met vele hoge bergen, rivieren en beekjes. De rivieren stromen wild en maken een vreselijk geluid. Dit maakt Muse heel angstig, omdat ze deze beekjes moet oversteken om zich te gaan inschrijven voor het secundair onderwijs in een nabijgelegen stad. Maar Muse mag zich niet inschrijven van haar papa. Ze moet thuisblijven en haar mama helpen op de boerderij. Haar papa beslist en legt haar toekomst vast. Weliswaar legt ze zich niet bij de situatie neer. Ze verzet zich ertegen en doet alles om zich toch te kunnen inschrijven en verder te studeren. Ze gebruikt hiervoor haar fantasie en past dit op een bijzonder leuke manier toe om haar droom waar te maken.

Over de auteur

Hasan Sezgin, komt uit Dersim (Turkije) en woont sinds 1990 in België. Hij schrijft sedert de jaren negentig verhalen en gedichten in het Nederlands, Turks en Kırmancki.
Als kind heeft hij zelf veel meegemaakt en veel gehoord van verscheidene mensen rondom hem. Zo heeft hij een diepgaande verhalenbron in zijn herinneringen. In zijn verhalen voelt hij zich thuis en haalt zijn inspiratie uit deze bagage om verhalen te schrijven.
In dit fascinerende levensverhaal van Muse laat hij u proeven van zijn cultuur met sfeervolle illustraties van de kunstenares Sevim Sewe UNAL uit Antwerpen. Zij schildert, boetseert en schrijft boeken. www.sevimlisanat.com

Productinformatie

ISBN
9789464687439 / 978-94-646-8743-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
09-06-2023
Taal
Nederlands

Onderwerpen
Kinderen / tieners: algemeen

Uitvoering
Paperback
Pagina's
72
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 8
Inkijk pagina 9
Inkijk pagina 10

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek