Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Misleid onder de zon
Wanneer een droom eindigt in een nachtmerrie

Auteur

Marieke Jansen

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (4 reviews )
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Het vliegtuig landt in Australië en Merel begint met volle moed aan haar stage in Noosa Hostel. Ze maakt snel vrienden en geniet enorm van de prachtige omgeving. Toch merkt Merel al snel dat ze misleid wordt door eerste indrukken en alternatieve agenda's. Wanneer Merel haar beste vriendin Joy en zusje Nina ook naar Australië vliegen, worden de dagen steeds mysterieuzer en komt Merel al snel voor een moeilijke beslissing te staan. Volgt ze haar instinct of blijft ze misleid?

Over de auteur

Als jong meisje schreef ik korte verhalen en was ik gefascineerd door alles wat ik zag op televisie of las in boeken. Een rijke fantasie was altijd al aanwezig en dit op papier zetten was mijn manier om dit te uiten. Waar ik vroeger over sprookjes schreef begon het nu een serieuzere aanpak te krijgen. Een stage die ik in Australië heb mogen afronden werd de inspiratie voor mijn eerste thriller. Mijn laptop ging open en mijn vingers vlogen over het toetsenbord. Wellicht zat dit verhaal onbewust al jaren in mijn hoofd. Met enorm veel trots presenteer ik dit boek en weet ik jou hopelijk ook te grijpen met dit spannende verhaal, dat ik met veel plezier en passie heb geschreven.

Productinformatie

ISBN
9789464687477 / 978-94-646-8747-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
09-06-2023
Taal
Nederlands

Onderwerpen
Psychologische thriller
Kwalificaties
Australië

Uitvoering
Paperback
Pagina's
206
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Hoi Nina, het is vast prima maar ik ga even een paar dagen in jullie appartement slapen. Goede reis en tot snel!
Ik loop van de eetzaal terug naar mijn kamer om wat spullen te pakken voor de komende dagen. De jongens slapen nog, dus ik schrijf een lief briefje voor ze en hang het aan de koelkast.

Hoi lieve kamergenootjes. Ik ga even een paar dagen relaxen aan het strand in een huisje. Mis jullie nu al. Tot snel!

Met mijn tas op mijn rug maak ik de wandeltocht naar Sunshine Beach. Aangekomen bij het huis zie ik dat niemand aanwezig is. Het huis is volledig schoongemaakt en alle spullen zijn weg. Het lijkt alsof Nina en Joy hier nooit zijn geweest. Ik weet dat ze netjes zijn en dat ze veel bagage meenemen voor een roadtrip, maar ze hadden zeker niet alles in de auto gegooid. Ik gooi alle deuren open in het huis om te kijken of ze toch wat spullen achter hebben gelaten, maar elke kast en elke lade is leeg. Zelfs de koelkast is leeggehaald en schoongemaakt. Ik begin overal kippenvel te krijgen. Geen bericht gehad toen ze zijn vertrokken, geen reactie op mijn berichten en alle spullen zijn verdwenen.
Ik weet het zeker, dit klopt niet.

Reviews (4)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Chanan op 24-06-2023
Door een spannende opbouw word je in het verhaal meegezogen. Het is meeslepend, maar ook luchtig en grappig geschreven. Het brengt je weer even terug in het leven van een student. Ik vind het een fijn boek om mee te nemen op vakantie en te lezen bij het zwembad of op het strand. Dikke aanrader! Knap debuut werk.
door Jantina op 21-06-2023
Een debuutthriller geschreven door Marieke Jansen, het smaakt wat mij betreft zeker naar meer. Het was spannend en het verhaal neemt je mee.
door Suus G op 13-06-2023
Een ontzettend leuk boek! Het is zo spannend dat je niet kan stoppen met lezen. Echt een aanrader.
door Jannet op 13-06-2023
Een realistisch, meeslepend en spannend boek die je in één adem uitleest.