Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De grot die gebouwd was

Auteur

G.J.G. Klaassen

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (3 reviews )
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De bewoners van de Citadel, een afgelegen vesting diep in de Klaeh Pieken, wijzen het koninklijke geloof in de Godin af. Ze leven volgens het Silsenisme, wat voor de rest van Merhan reden genoeg is om de Citadel te mijden. De studenten die er wonen zijn overgeleverd aan een streng regime, in stand gehouden door wachters die niet aarzelen om lijfstraffen uit te voeren.

Sidon, een eerstejaars student, wil weten wat er aan de hand is wanneer hij een brief vindt met een onheilspellende boodschap over de Citadel. Langzaam maar zeker groeit Sidons wantrouwen en hij gaat op zoek naar antwoorden. Hij gaat met zijn vrienden op een riskante zoektocht, die niet alleen om de Citadel draait, maar ook om het leven dat ze daarvoor leidden...

Over de auteur

G.J.G. Klaassen (1989) heeft van kinds af aan een passie voor verhalen en fictieve werelden. Of ze nou worden verteld in boeken, films, games of muziek. Naast het schrijven van een boek is het spelen van muziek een even grote passie. Daarnaast is hij leraar biologie op een middelbare school in Nijmegen, waar hij woont met zijn vriendin, twee konijnen en twee katten. "De grot die gebouwd was" is zijn debuut.

Productinformatie

ISBN
9789464687620 / 978-94-646-8762-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
16-06-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
272
Formaat
17 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

In Eramos huizen de schubben en klauwen
Waar frenen op draken kunnen bouwen
In Asemis huizen de vleugels en veren
Waar asems de lucht beheren
In Merhan huizen de haren en hoeven
Waar ieders zuigeling kan vertoeven

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Maartje Zweedijk op 09-06-2023
“De grot die gebouwd was” is een spannend en meeslepend boek. Ik kon het niet wegleggen. Sidon is een realistisch personage waar je echt van gaat houden. Ik ben heel benieuwd naar het volgende boek!
door Gilian van Boheemen op 21-02-2024
De grot die gebouwd was, heeft een enorme diepgang en je merkt dat de auteur enorm veel tijd heeft besteed aan het bouwen van de wereld. Hierdoor krijg je een kleurrijke wereld waar je naar toe wilt reizen en benieuwd bent naar het verdere verloop van het verhaal.
door Maart op 20-02-2024
De plottwist aan het einde is echt… Fenomenaal!