Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Katalysator
Een zoektocht met gevolgen

Auteur

Benny Ahlers

Uitvoering
Paperback
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De klimaatverandering heeft het aangezicht van de wereld drastisch veranderd. Grote gebieden liggen nu onder water. Het oude Europa is verdwenen. Miljoenen vluchtelingen vestigden zich in het gebied tussen Kleef en Aken, dat uitgroeit tot parkstad Limburgia in Nieuw-Toxandrië. Deze samenleving omvat het resterende deel van wat vroeger Nederland was, een deel van het vroegere Duitsland en het noorden van het toenmalige België. Ten zuiden daarvan, tussen Brussel en Barcelona liggen de autonome regio’s. Westelijk daarvan ligt Groot-Beieren met een militair regiem dat haar gebied heeft uitgebreid in navolging van het vroegere Habsburgse rijk.
Tijdens een bezoek aan een markt in de grensstad Brussel, raakt Mikah, een jongen uit Limburgia, in problemen. Bij toeval verneemt hij, dat zijn dood gewaande moeder misschien nog leeft. Zijn zoektocht heeft vergaande veranderingen tot gevolg. Zoals een vlinder, die van bloem naar bloem vliegt, transformatie veroorzaakt.

Over de auteur

Activist en schrijver Benny Ahlers (1950) studeerde Sociologie der Niet-westerse Volkeren aan de Universiteit Leiden. Na veel omzwervingen en verschillende beroepen, besloot hij om schrijver aan zijn curriculum toe te voegen. Katalysator is zijn debuutroman.

Productinformatie

ISBN
9789464687811 / 978-94-646-8781-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
23-06-2023
Taal
Nederlands

Kwalificaties
West-Europa

Uitvoering
Paperback
Pagina's
260
Formaat
17 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 7
Inkijk pagina 8
Inkijk pagina 15

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek