Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Wensdroom
Het geluid van de stilte

Auteur

Natasja de Haas

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Wat als je op het einde van je leven nog één keer terug mag reizen langs de mooiste, dierbaarste momenten uit je leven. Tom, een vierentachtigjarige weduwnaar, is één van die gelukkigen. Hij wordt daarbij op magische wijze vergezeld door Olivia, zijn soulmate, die al lang geleden gestorven is.
Herkenning van herinneringen die op je levenspad niet altijd duidelijk waren, krijgen nu een gouden randje. En dan niet met flitsen uit hun geleefde leven, maar met een intense beleving die hem soms doet twijfelen over de echtheid van dit prachtige gebeuren.

Over de auteur

Natasja (1970) woont met haar man en drie kinderen in Neeroeteren. Naast haar gezin en werk in een woonzorgcentrum, is ze in haar vrije tijd het liefst bezig met schilderen, schrijven en klussen. Haar wens om een boek te schrijven, stond al lange tijd bovenaan haar bucketlist en met de uitgave van haar debuutroman komt deze wens eindelijk uit.

Productinformatie

ISBN
9789464688153 / 978-94-646-8815-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
07-07-2023
Taal
Nederlands

Genre
Romans
Kwalificaties
Met betrekking tot volwassenheid 20e eeuw, ca. 1900 tot ca. 1999 21ste eeuw, c 2000 tot c 2100

Uitvoering
Paperback
Pagina's
256
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 123
Inkijk pagina 124
Inkijk pagina 125

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Linda Vissers op 08-08-2023
WENSDROOM is een adembenemend mooi boek. Inhoudelijk is het doorweven met " levensechte" gebeurtenissen en heel herkenbaar. Meermaals ben ik ontroerd geworden, zowel met een lach als een traan. Natasja schrijft op een pure manier zonder oordeel. Ze weet emoties heel mooi te verwoorden, echt knap. Het is een boek geschreven en gelezen - van hart tot hart -
door Elise Smeet-van Aarsen op 22-07-2023
Natasja schrijft enorm beeldend. Je ziet zo de mooie taferelen voor je en proef je bijna het eten. Het is alsof je naar een boeiende film kijkt en niet wil stoppen met kijken/lezen. Een dikke proficiat voor Natasja met haar eerste (en hopelijk niet haar laatste) boek.