Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Chimpansee en zijn gitaar
Dierenverhalen voor kinderen

Auteur

Maarten d'Hooghe - met illustraties van Liesbeth Mortier

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
18 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Een tot drie werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Maak kennis met Chimpansee en zijn gitaar, Mevrouw Pauw, Race-stier, Voetbalhaas en vele andere dieren. In dit boek met verhalende gedichten word je meegezogen in hun gedachten, belevenissen en gevoelens. Hou je ervan om als volwassene met een kind te praten over gedragingen van mensen? Ben jij een kind dat geniet van luchtige verhaaltjes maar ook graag al eens dieper nadenkt over dingen? Dan vind je in dit boek beslist je gading. Laat je door de verhalen vermaken, ontroeren en verrassen. Bij elk verhaal hoort een knappe illustratie van Liesbeth Mortier. Benieuwd of jij je zal herkennen in enkele dierenpersonages en situaties! Voorlezen vanaf ca. 4 jaar, zelfstandig lezen vanaf ca. 8 jaar.

Over de auteur

Maarten d'Hooghe (°1982) is gepassioneerd door het werken met kinderen en jongeren. Al jaren geeft hij lessen, vormingen, begeleidingen en animaties in scholen en verenigingen. In 2016 werd hij vader van een lieve dochter. Dit voedde zijn inspiratie voor het schrijven van gedichten en verhalen. In elk van de verhalen in dit boek zit wel een link naar een gebeurtenis of een gedachte uit het leven van zijn dochter.

Productinformatie

ISBN
9789464688306 / 978-94-646-8830-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
14-07-2023
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 6 jaar

Uitvoering
Paperback
Pagina's
74
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 10
Inkijk pagina 16
Inkijk pagina 22

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Sharmila Deloose op 09-10-2023
Dit boek neemt je mee op een reis door de prachtige wereld van emoties, waar woorden dansen en gevoelens tot leven komen. Knap geschreven!
door Els Meuleman op 27-09-2023
Proficiat Maarten d’Hooghe! Wat een zalig boekje! Heb je kleinkinderen die graag naar verhaaltjes luisteren, of die zelf graag lezen, dan is dit een aanrader.
Het zijn betekenisvolle verhalende gedichten over gedachten, belevenissen en gevoelens van een kind.
Naar mijn mening is dit ook ideaal om op school te gebruiken. Je kan dit gewoon voorlezen maar er komen bij mij al spontaan ideeën naar boven om dit verder in de klas te gebruiken !
Ik ben fan!