Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Tussen dag en nacht en hemel en aarde
Verborgen leven

Auteur

Hanneke van Garderen

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
20 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Verblijvend in de instelling waar Hanneke van Garderen reeds tien jaar dwangbehandeling ondergaat, geheel tegen haar wens, schrijft zij onder meer gedichten. Enerzijds om haar leven een positieve draai te geven. Anderzijds om uiting te geven aan de gevolgen die het voor haar persoonlijk heeft voor haar gevoelsleven. Misschien dat andere cliënten er baat bij hebben.

Over de auteur

Hanneke van Garderen is geboren op 12 juli 1957 te Baarn. Ze is vanaf haar elfde veel verhuisd. Na de lagere school, gymnasium, heeft ze Nederlands gestudeerd aan de VU, met kunstgeschiedenis als bijvak. Daar heeft zij haar man leren kennen, waarmee zij getrouwd is geweest. De scheiding heeft haar zodanig geraakt, dat zij genoodzaakt was om haar woning op te zeggen en ondersteuning zocht voor het opbouwen van een nieuw leven en tevens de opvoeding van haar kinderen.
Voorheen deed zij sociaal werk vanuit de kerk als diaken en zorgde zij voor haar gezin. Wat zij niet kon vermoeden was dat zij lange tijd in een kliniek van de GGZ zou vertoeven. Nu zij niet direct voor iedereen hoeft te zorgen, neemt zij de kans waar, om een oude droom te verwerkelijken en een gedichtenbundel uit te brengen.

Productinformatie

ISBN
9789464688528 / 978-94-646-8852-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
21-07-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
150
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 18
Inkijk pagina 66
Inkijk pagina 92

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Petra knibbe op 15-09-2023
Ik vind het een mooi en heel persoonlijk boek. Ik heb respect voor de schrijver, dat zij in zulke boeiende en bloemrijke woorden haar gedachten kan weergeven.