Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Lichaam en Geest (GhostChi)
Samen naar een betere wereld

Auteur

Benchi

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
25 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België)

Samenvatting

Leven vol vertrouwen en geloven in de samenwerkende kracht van Lichaam en Geest (GhostChi). In het leven van de auteur en coach, Benchi, (Ben Hulskamp - 1939, Indonesië) zijn er sindsdien vele wonderen gebeurd. Een bijna-doodervaring
leidde hem ertoe steeds meer in contact te komen met zijn GhostChi. Op heldere en zorgvuldige wijze neemt de auteur de lezer in dit boek mee op ontdekkingsreis om z’n eigen GhostChi te ontdekken. In jezelf geloven, wat betekent dat? En wat is de werkelijke betekenis van die uitdrukking: Lichaam en Geest? De vele waardevolle inzichten van de auteur en opgenomen ervaringen van anderen die een ommekeer in hun leven hebben ervaren, laten zien hoe we samen een betere wereld kunnen creëren.

Productinformatie

ISBN
9789464688597 / 978-94-646-8859-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
28-07-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
422
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Joyce op 22-02-2024
Het boek is een handleiding voor de lezer om zijn/haar geest - wat Benchi GhostChi noemt - te gebruiken om steevast in het leven te staan zonder angst, nijd of vertwijfeling, maar te streven naar vrijheid en liefde in een betere wereld.
door martijn op 22-02-2024
Lichaam en Geest is een absolute aanrader voor iedereen die aandacht heeft voor het welzijn van zijn/ haar lichaam en geest. Het boek is makkelijk leesbaar ook al gaat het over de diepe materie van het onderbewusten. Leer hoe het leven werkt en je sterk in je schoenen kunt staan.