Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Love Life of Lotte
Verliefd

Auteur

Nicole Hebben

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,8 / 5 (4 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Op haar verjaardag krijgt Lotte een dagboek van haar moeder. Lotte vraagt zich af, wat ze met een dagboek moet. In de eerste paar maanden schrijft ze niets. Met carnaval gebeurt er iets in haar leven, waardoor ze het dagboek is gaan waarderen. Ze heeft nu een onzichtbare vriendin, die ze altijd alles kan vertellen, wat zij meemaakt. Lotte ontdekt zichzelf en de geheimen van de eerste keer zoenen. De eerste keer verliefd zijn. De magie, waarover in elk boek of elke film wordt gepraat, is aanwezig. Ze had nooit kunnen geloven dat ze die magie daadwerkelijk zou voelen. Samen met haar beste vriendinnen Lies en Roos ontdekt ze dat verliefd zijn leuk is, maar ook verdriet met zich mee kan brengen.

Over de auteur

Nicole Hebben (48) is getogen in een klein dorpje in Overijssel. Vroeger, als tiener, schreef ze veel dagboeken en vond ze het leuk om kleine verhaaltjes te schrijven. Een aantal jaar geleden kwam ze er achter dat ze het leuk vond om te onderzoeken, analyseren en te schrijven. Deze drie talenten heeft ze nodig in haar werk als analist en als schrijver. Langzamerhand pakte ze het schrijven weer op, de inspiratie kwam vanzelf. Of ze nou op het strand loopt, door de duinen struint of wandelt in de bosrijke omgeving van Oostenrijk. De natuur brengt de inspiratie en de woorden vloeien op het papier. Love Life of Lotte, verliefd, is het eerste deel van deze trilogie.

Productinformatie

ISBN
9789464688795 / 978-94-646-8879-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
09-11-2023
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Nederland Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar

Uitvoering
Paperback
Pagina's
182
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 7
Inkijk pagina 8

Reviews (4)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door C cathmuts op 14-05-2024
De kaft en de flaptekst wekte mijn interesse. Had wel moeite om in het verhaal te komen. Het boek is geschreven in een Ik vorm, dat is wel iets dat bij jou als lezer moet passen. Voor mij was dit mijn eerste boek in Dag boek stijl, ik heb daarom geen ander boek waarmee ik het kan vergelijken. Creativiteit en talent een 10, structuur (Opbouw verhaallijn) een 5.
door Brenda op 03-02-2024
Heerlijk om te lezen.
door E Klerkx op 03-02-2024
Omdat het precies omschrijft dat ik het vroeger ook zo heb beleefd.
door Gé Hebben op 03-02-2024
Verrassend