Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De kracht van keuzes
Van pijnkind naar powervrouw: een reis vol kracht en betekenis

Auteur

Claudia L. van Haeften

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (6 reviews )
Prijs
24 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Ontdek, groei en straal in je kracht. Maak bewuste keuzes, volg je eigen weg en wees nieuwsgierig. Wees dankbaar voor relaties, overwin angst en blijf jezelf uitdagen. Word een bron van inspiratie en geloof in de magie van het leven. Veel kracht, wijsheid en liefde toegewenst! Door de Kracht van Keuzes ontvang je de concrete handvatten voor een rijk en zinvol leven.

Over de auteur

Maak kennis met Claudia L. van Haeften: een inspirerende ondernemer en veelzijdige, gedreven persoonlijkheid. Geworteld in een rijke familiegeschiedenis onthult ze de kracht van het begrijpen en eren van onze voorouders. Claudia deelt levens veranderende verhalen en inzichten die je raken en inspireert je om je eigen pad te volgen en obstakels te overwinnen. Als professional ondersteunt ze anderen bij het ontdekken van hun innerlijke kracht. Claudia is een toegewijde partner, moeder en grootmoeder, die familiewaarden omarmt. Haar werk biedt impact, verbinding en vervulling. Laat je inspireren door Claudia's levenservaring, vastberadenheid en geloof en ontdek de concrete handvatten om je mooiste leven te leven.

Productinformatie

ISBN
9789464689167 / 978-94-646-8916-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
18-08-2023
Taal
Nederlands

Onderwerpen
Biografie: algemeen

Uitvoering
Paperback
Pagina's
330
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 37
Inkijk pagina 38
Inkijk pagina 39

Reviews (6)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Sophie op 26-09-2023
Een ode aan haar partner en voor mij zoveel nieuwe inzichten en herkenning. Ik zie de vrouw en heb er zoveel door geleerd en ervaren. Het heeft mij echt groei gegeven en inzichten, wat een verrijking dit boek.
door Philip op 13-09-2023
De spirit is ongelooflijk !
door Louise op 12-09-2023
Zie de schrijver echt. Nog niet uit, maar het is prachtig
door Elsa op 12-09-2023
Ik lees met verwondering en bewondering wat er allemaal in de schrijver is omgegaan en hoe pijnlijk het verwerken moet zijn geweest. Zo dapper dat zij door dit moeizame proces aan te gaan bewust voor zichzelf heeft gekozen en nu is waar ze zo hard voor heeft gevochten.
door Ruth op 12-09-2023
Je hebt me echt genorm geraakt met je verhalen, wat een kracht, wat een verdieping.
door Riekie op 02-09-2023
Veel respect voor Claudia, dat ze haar levensverhaal met ons wil delen. Om inzicht te geven hoe wij het als individu nog beter zouden kunnen doen. Met recht een power vrouw. Zou iedereen aanraden om dit boek te gaan lezen.