Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De kracht van keuzes
Van pijnkind naar powervrouw: een reis vol kracht en betekenis

Auteur

Claudia L. van Haeften

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (8 reviews )
Prijs
24 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België)

Samenvatting

Ontdek, groei en straal in je kracht. Maak bewuste keuzes, volg je eigen weg en wees nieuwsgierig. Wees dankbaar voor relaties, overwin angst en blijf jezelf uitdagen. Word een bron van inspiratie en geloof in de magie van het leven. Veel kracht, wijsheid en liefde toegewenst! Door de Kracht van Keuzes ontvang je de concrete handvatten voor een rijk en zinvol leven.

Over de auteur

Maak kennis met Claudia L. van Haeften: een inspirerende ondernemer en veelzijdige, gedreven persoonlijkheid. Geworteld in een rijke familiegeschiedenis onthult ze de kracht van het begrijpen en eren van onze voorouders. Claudia deelt levens veranderende verhalen en inzichten die je raken en inspireert je om je eigen pad te volgen en obstakels te overwinnen. Als professional ondersteunt ze anderen bij het ontdekken van hun innerlijke kracht. Claudia is een toegewijde partner, moeder en grootmoeder, die familiewaarden omarmt. Haar werk biedt impact, verbinding en vervulling. Laat je inspireren door Claudia's levenservaring, vastberadenheid en geloof en ontdek de concrete handvatten om je mooiste leven te leven.

Productinformatie

ISBN
9789464689167 / 978-94-646-8916-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
18-08-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
336
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 37
Inkijk pagina 38
Inkijk pagina 39

Reviews (8)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Joris op 18-11-2023
" Ontdek de transformerende kracht van keuzes met Claudia L. van Haeften 's boeiende boek, 'De Kracht van Keuzes'. Dit werk neemt je mee op een psychologisch onderbouwde reis van zelfontdekking en persoonlijke groei.
Van Haeften deelt inzichten over hoe bewuste keuzes ons dichter bij onszelf brengen en de deuren openen naar liefde, mededogen en authentieke zelfexpressie. Haar verhalen belichten het belang van het omarmen van onze unieke krachten en het loslaten van beperkende oude patronen.
Psychologisch gezien benadrukt Van Haeften de waarde van pijn als een katalysator voor groei en innovatie. Ze moedigt de lezer aan om nieuwsgierigheid en dromen te omarmen en te geloven in hun potentieel. Dit boek is niet alleen een gids voor persoonlijke ontwikkeling, maar ook een verhaal over verbondenheid en onderlinge steun, het koesteren van waardevolle relaties en het omarmen van angst als een kans voor ongekende groei.
'De Kracht van Keuzes' is meer dan een boek; het is een bron van inspiratie en een roep tot actie om dapper je eigen weg te kiezen, vertrouwen te voeden en jezelf voortdurend uit te dagen. Laat je inspireren om jouw unieke verhaal te delen en anderen te raken, en ervaar de magie van het leven in haar volle potentie. Bereid je voor op een reis van transformatie en zelfrealisatie met dit baanbrekende werk."
Zeker ook lezen of cadeau geven!
#kracht #keuzes #leven #liefde #boek #inspiratie #magie #relaties
door Annemarie Govers op 23-02-2024
Prachtig persoonlijk verhaal, mooi en goed geschreven✅✅
door Lizetta op 22-02-2024
Een persoonlijk familieverhaal van de schrijfster. Claudia laat zien in dit boek hoe zij de negativiteit heeft om kunnen zetten in kracht en passie voor haar vak.
door Riekie Jacobs op 01-02-2024
Veel handvatten , stuk historie, boeiend geschreven .
door Lizetta van Coevorden op 01-02-2024
De kracht van Keuzes is het persoonlijke levensverhaal van de schrijfster en inspirerend voor iedereen die hindernissen in het leven tegenkomt. Claudia van Haeften laat zien hoe je deze tegenslagen kunt omzetten in kracht en je dromen werkelijkheid kunnen worden. Mooi schreven alsof je een roman leest.
door Elsa-Sophie van haeften op 01-02-2024
Zo persoonlijk, raakt me enorm! Goed geschreven en krachtig verhaal
door Hans van Haeften op 01-02-2024
Wat een super boek. Aanrader! Er staat zoveel in wat je in je eigen leven kunt toepassen, een spiegel in je eigen leven. Geef jezelf een enorme groei kado!
door Rob van 't Ent op 01-02-2024
Persoonlijk verhaal waarin je meegenomen word in alle facetten van het leven en de ups en downs ervaart.