Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Nu ben ik mijn kinderen kwijt
Een indringend verslag van het verlies van twee zoons en hoe in liefde verder te gaan

Auteur

Jack Keijzer

Uitvoering
Hardcover
Prijs
27 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Vijf tot tien werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Boven treft Jack Keijzer zijn zoon Remy aan, ijskoud. “Nu ben ik mijn kinderen kwijt.” Het verhaal van Jack en Jolanda Keijzer leest als een film waarvan je de afloop al kent, en juist dat pakt je vast. Verliefd op het vwo, intens gelukkig na de geboorte van Pascal (1991) en Remy (1993). Onafscheidelijke broers. Dan blijkt dat Pascal psychisch met zichzelf worstelt en door zijn aandachtstekortstoornis ontvankelijker wordt voor drugs. De moord op Pascal haalt landelijk het nieuws, mede omdat Jack sindsdien scholen afgaat om te vertellen over de gevaren van drugs. Wat Keijzer vertelt in dit boek is een verhaal waarin iedere ouder zich kan verplaatsen; het kan iedereen overkomen. En hoe overleef je de dood van je tweede zoon?

Vakjurygenomineerde
non-fictie
boek●goud 2023

Over de auteur

Jack Keijzer (1957) is docent economie op een vmbo-school in Heerhugowaard. Hij is al 41 jaar getrouwd met zijn Jolanda. Samen zijn zij de trotse ouders van hun prachtige zoons Pascal en Remy die beide op zeer jonge leeftijd zijn overleden. Pascal (16) als gevolg van een moord en als gevolg daarvan heeft zijn broer Remy (22) zichzelf van zijn leven bevrijd.
In zijn boek “Nu ben ik mijn kinderen kwijt” beschrijft hij samen met Carla van der Wal, journalist bij het AD, hoe gelukkig het gezin altijd is geweest en dat hij en zijn vrouw enorme veerkracht hebben getoond om goed om te kunnen gaan met hun immense verdriet.

Productinformatie

ISBN
9789464689228 / 978-94-646-8922-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
25-03-2024
Taal
Nederlands


Uitvoering
Hardcover
Pagina's
260
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek