Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Een verhaal van Erfgenamen en Bewaarders
De Boeken van Tibra I

Auteur

M. Niemeijer

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (5 reviews )
Prijs
23 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België)

Samenvatting

Emris DenRosae ontdekt na de moord op haar oma dat ze de geheimgehouden dochter van de Hertog van Luthuïn is en een van de Erfgenamen van Tibra. Van het ene op het andere moment wordt ze meegesleurd door haar halfelfse Bewaarder naar een wereld die in het verleden lag begraven.

Atal, een jonge slavin met een groot geheim, wordt aan de arrogante Hertog van Rhijn verkocht. Hij laat haar vrij, maar vraagt of ze voor hem wil werken als zijn spion. Hoewel ze twijfelt aan zijn intenties, accepteert Atal zijn aanbod.
Wanneer ze erachter komt dat haar Hertog een Erfgenaam is, en haar verleden haar heden inhaalt, vecht Atal voor een toekomst waarin ze bijna niet durft te geloven.

Over de auteur

M. Niemeijer is geboren en getogen in Groningen. Ze is weg van het genre Fantasy en houdt van verhalen over onmogelijke dingen. Als kind werd ze graag voorgelezen uit “Pinkeltje” van Dick Laan, als tiener las ze Lewis’ Kronieken van Narnia en vandaag de dag verslindt ze de werken van Robin Hobb, J.R.R.Tolkien en Agatha Christie.
“Een verhaal van Erfgenamen en Bewaarders” is haar debuut. Het is het eerste deel van de Boeken van Tibra.

Productinformatie

ISBN
9789464890341 / 978-94-648-9034-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
29-09-2023
Taal
Nederlands

Onderwerpen
Fantasy

Uitvoering
Paperback
Pagina's
324
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 123
Inkijk pagina 124
Inkijk pagina 125

Reviews (5)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Kim op 30-11-2023
Wat een heerlijk vermakelijk en meeslepend verhaal. Leest makkelijk weg, wat het wegleggen van het boek er niet makkelijker op maakt. Leuk om de interessante karakters van de personages gedurende het boek beter te leren kennen. Ik kijk uit naar het volgende deel.
door Suzanne op 24-10-2023
Heerlijk boek om te lezen. De personages zijn mooi helemaal omdat ze zo hun onzekerheden en imperfecties hebben. Daardoor zijn ze herkenbaar en krijg je snel een "band" met ze. Het boek is vlot geschreven en het leest in één adem uit. Aanrader!
door Brenda op 24-10-2023
Wat een heerlijk boek!! Zo mooi geschreven. En eindelijk eens hoofdpersonen die ook gewoon hun onzekerheden hebben en niet overal perfect in zijn. Ik wacht met smart op het volgende deel!
door Irene op 24-10-2023
Waar ik normaliter helemaal geen fanatsy lees, werd ik volledig mee gezogen in het verhaal. Het boek leest heerlijk weg, waardoor ik hem vrijwel in een keer heb uitgelezen. Zeker een aanrader!
door Karen op 22-10-2023
Ik kon het boek amper wegleggen en dat heb ik in lange tijd niet gehad met een boek. Zeer onder de indruk van de gelaagdheid in het verhaal en de karakters. Ik ben totaal verliefd geworden op de personages en kan niet wachten tot deel 2 uitkomt.