Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Anders nog iets?
Hoe muziek verhalen kleurt en verbindt

Auteur

Ro Romijn

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De gebeurtenissen waarover ik in dit boek vertel, gaan deels over mijn leven, maar misschien wel meer nog over anderen. Het zijn verhalen over mensen die in mijn leven een belangrijke rol spelen, of gespeeld hebben. Ik zie mezelf als het doorgeefluik voor de verhalen die zich door de jaren heen zoal in mijn hoofd verzameld hebben. De verbindende factor in al die verhalen is vaak muziek.
De verhalen van mijzelf zijn als een soort solo voor de dirigent: dan hoor je dus niks... pas wanneer de musici gaan spelen - anders gezegd; de verhalen van anderen erbij komen - dán gebeurt er wat. Dán wordt het muziek.

Over de auteur

Ro Romijn (64) heeft de langste tijd van zijn leven in de woninginrichting en meubelbranche van het familiebedrijf gewerkt. Hij is getrouwd met Konnie en samen hebben ze drie kinderen en inmiddels ook drie kleinkinderen. Naast zijn werk is Ro altijd actief geweest op diverse muzikale fronten, hoofdzakelijk als (kerk)organist. Het liefst is hij echter creatief bezig zoals bijvoorbeeld met het schrijven van muziek, er zijn van zijn hand dan ook een aantal composities uitgegeven. Hij staat bekend als iemand met een zeer brede muzieksmaak en na wat kleinere vormen van schrijfwerk is er nu ook dit boek van zijn hand verschenen.

Productinformatie

ISBN
9789464890419 / 978-94-648-9041-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
22-09-2023
Taal
Nederlands

Onderwerpen
Memoires

Uitvoering
Paperback
Pagina's
266
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 10
Inkijk pagina 27
Inkijk pagina 240

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Sanne op 06-11-2023
Prachtig geschreven, alsof ik me echt bevind in het verhaal van de schrijver. Ook is de manier van schrijven erg grappig waardoor je tijdens het lezen lachend op de bank zit. Een echte aanrader!