Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Verkeerde tijd! Verkeerde plaats!
Een spannende thriller

Auteur

Sylvia Dufin

Uitvoering
Paperback
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Op een avond tijdens hun (werk)vakantie zien Saskia en Natasja een achtervolging tussen een jacht en de kustwacht. Er wordt geschoten en ze zien twee mannen in het water duiken. Het is te donker om verder alles te volgen. Even later wordt er op de deur gebonkt. Twee gewapende mannen, waarvan één zwaargewond, dringen naar binnen. Het blijken criminelen van het jacht te zijn met een tas smokkelwaar. Ze vertrekken de volgende ochtend in grote haast. Saskia en Natasja denken dat het daarmee over is, maar niets is minder waar. Er volgt een gijzeling, daarna komen ze in een web van meedogenloos geweld, angst, marteling en moord terecht. Maar ook vriendschap en liefde komt aan bod. Een nieuwe spannende thriller van Sylvia Dufin.

Over de auteur

Sylvia Dufin is in 1949 geboren in Den Haag en is op haar veertiende naar de Zaanstreek verhuisd. Nu geniet ze volop van haar pensioen. Familie is heel belangrijk voor haar en ze geniet vooral van haar kleinkinderen. Direct na haar pensioen heeft ze haar hobby, schrijven, serieus opgepakt en er zijn nu vijf boeken van haar verschenen. Verder leest ze graag, schildert ze regelmatig en maakt ze kaarten. Ze houdt van de natuur, tuinieren en koken. Ze is regelmatig in Leiden, bij haar vriendin, waar ze samen leuke dingen ondernemen.

Productinformatie

ISBN
9789464890471 / 978-94-648-9047-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
01-03-2024
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
242
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 25
Inkijk pagina 26

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Mijn stille verlangen Het intrigerende verhaal over de coming out van een getrouwde vrouw

Sylvia Dufin

Christa, getrouwd, twee kinderen, zit al 20 jaar gevangen in haar huwelijk. Zij neemt het moedige besluit om haar familie te vertellen dat ze zich al jaren tot vrouwen aangetrokken voelt. Ze gaat een nieuw leven tegemoet en neemt je mee in haar verwerking, omschakeling, erkenning, emoties en belevenis in de lesbische wereld.
21,50
Voorkant cover

Van kwaad tot erger Een thriller waarbij de realiteit van het leven gewoon doorgaat

Sylvia Dufin

2 reviews
Direct nadat Nienke en Julia samen gaan wonen gebeuren er de vreemdste dingen in hun huis. In het begin vrij onschuldig maar het wordt steeds heftiger en gevaarlijker. Nienke, rechercheur bij de Amsterdamse politie, gaat in haar vrije tijd samen met 9 cadetten van de politieacademie, op onderzoek uit. De voorvallen breiden zich uit, ook buitenshuis en in het ziekenhuis waar Julia als arts werkt. Ze krijgen maar geen vat op de dader(s) ondanks de 24 uur bewaking van hen beiden. De ontknoping is verrassend en emotioneel. Een thriller waar een hoop gebeurt maar de realiteit van het leven gewoon doorgaat.
21,99
Voorkant cover

Ongewild doelwit Een romantische thriller met bedrog, spanning en liefde en zoveel meer

Sylvia Dufin

Sheila’s liefdesleven is een puinhoop. Op een pijnlijke manier komt ze er achter dat ze niet van Thomas houdt.
Paula’s leven komt in het gedrang als ze getuige wordt van de wrede moord op haar vriendin.
Wanneer beiden door toeval met elkaar in contact komen, gebeurt er iets ongelooflijks. Kunnen beide dames de criminelen van zich afhouden? En waar bevindt zich het lek? Vinden Sheila en Paula bij elkaar de ware liefde? Deze romantische thriller is een combinatie van bedrog, spanning, liefde en zoveel meer.

20,50
Voorkant cover

Vergeet nooit dat ik van je hou. Een roman met als rode draad alcoholverslaving

Sylvia Dufin

Als Natalie thuiskomt van haar werk, ziet ze vol ongeloof dat Bert zijn koffers gepakt heeft. Hij wil scheiden. Ze kan dit niet aan en stort in. Gelukkig krijgt ze hulp van Bianca, haar collega, die haar uit de diepe put kan slepen. Bianca ziet echter een groter probleem bij Natalie, haar drankverslaving. Lukt het Natalie, met de liefde en hulp van Bianca, om te stoppen met drinken? Kan ze weer gelukkig worden met Bianca of neemt ze Bert terug wanneer hij voor de deur staat? Een realistisch en mooi beschreven roman over de kracht van liefde en verslaving. Een aanrader!
21,50