Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De spirituele strijder
Jou helpen vanuit mijn eigen ervaringen

Auteur

Karin Verwijs

Uitvoering
Paperback
Prijs
20 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Dit verhaal heb ik heel lang voor mijzelf gehouden. De spirituele gebeurtenissen, op het aardse vlak en onaardse, durfde ik niet zo snel te delen. Naar de buitenwereld treden met mijn spirituele ervaringen is iets wat ik niet zo snel zal doen. Bang voor de reacties.
Nu ik dat wel heb gedaan, hoop ik daar veel mensen mee te helpen. Door mijn verhaal te vertellen en aan te geven dat jij zeker niet alleen staat. Weet dat het geloof en vertrouwen in jezelf het allerbelangrijkste zijn. Alles komt goed! Iedereen heeft het recht op een volwaardig leven met liefde, vertrouwen, geluk en voorspoed. De positieve kracht en energie zitten in jou. Alles komt goed!

Over de auteur

Karin Verwijs (1963) is opgegroeid in een liefdevol gezin. Zij is getrouwd en heeft een prachtige dochter op wie zij heel trots is. Ze heeft veel meegemaakt, maar veel steun gehad van familie en vrienden. Zij heeft voor het omgaan met paranormale genezende vermogens en parapsychologisch counseling, een opleiding gedaan bij Richard Krebber. Door haar gesprekken met hem heeft zij besloten om dit verhaal te schrijven. Hij is ook een enorme steun geweest. Zij kennen elkaar vijfentwintig jaar. De spirituele ervaringen hebben grote invloed gehad op haar leven en dat van haar gezin.

Productinformatie

ISBN
9789464890785 / 978-94-648-9078-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
16-02-2024
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
154
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek