Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Het geheim van Rillerwoud

Auteur

Frico Sijbrandi

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (3 reviews )
Prijs
20 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Boris en Bram, twee boezemvrienden, wonen in een klein dorp aan de rand van het Rillerwoud. Op een dag vinden ze een middeleeuwse kaart. Deze kaart roept veel vragen bij hen op en ze gaan op onderzoek uit.
Alewinus, de maker van de kaart, woont ook in een klein dorp in de buurt van het Rillerwoud. Hij wil graag kaartenmaker worden en tekent de omgeving van zijn dorp. Hij komt erachter dat er vreemde dingen gebeuren in het Rillerwoud.
Door een speling van het lot komt hij plotseling in onze tijd terecht. Boris, Bram en Alewinus bundelen hun krachten en proberen samen het mysterie op te lossen.

Over de auteur

Frico Sijbrandi (1956) las zijn zoon en dochter vroeger voor het slapen gaan altijd voor. Terwijl zijn zoon een voorliefde had voor de verhalen van Bolke de Beer, wilde zijn dochter het liefst een zelfverzonnen verhaal horen. Het idee om ooit een kinderboek te schrijven is daar geboren. Zelf las hij in zijn jeugd het liefst spannende boeken vol avonturen, zoals De scheepsjongens van Bontekoe en de Ketelbinkie trilogie. Inmiddels met pensioen en drie fantastische kleinzoons rijker, was nu het moment om zijn lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. Dit is zijn eerste boek, opgedragen aan zijn kleinzoons.

Productinformatie

ISBN
9789464890792 / 978-94-648-9079-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
01-03-2024
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
170
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7
Inkijk pagina 8

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Devinia Lof op 09-05-2024
Super leuk boek. Voldoet volkomen aan de verwachtingen.
door Ronald op 03-04-2024
Spannend jeugdboek. Aanrader!
door C.W. Zwanenburg op 27-03-2024
Wat een leuk boek. Ondanks dat het een fictief verhaal is, wordt je door feitjes die op waarheid berusten al snel meegenomen naar de vroege middeleeuwen. Leuk is dat er continue tussen de huidige tijd en het jaar 1250 wordt geswitcht. Het is niet enkel een lekker boek om zelf te lezen, maar ook kun je het verhaal aan kinderen voor het slapen gaan vertellen. Zo is het verhaal eigenlijk ook ontstaan. Een absolute aanrader. Ik kijk uit naar meer boeken van deze schrijver.