Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Navigatie voor het leven
Het LET('s) GO model, voor als je het even niet meer weet

Auteur

Bart Frumau-Luckman

Uitvoering
Hardcover
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
30 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Vijf tot tien werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Hoe navigeer je in een samenleving waar het bekende niet meer werkt en het nieuwe nog onbekend is? Hoe blijf je op jouw koers, opdat je kan zijn wie je bent en doen wat betekenis geeft, in een samenleving die schuurt, polariseert, digitaliseert, overprikkelt, versnelt en verandert? We navigeren de hele dag en toch hebben we geen idee hoe het werkt, omdat we op school alles leren behalve navigeren. Vaak wordt gezegd: “Wees jezelf! Stop met piekeren! Volg je gevoel!” Maar hoe dan?

Dit boek geeft je jouw navigatie weer in handen met het LET(’s) GO model en een formule voor veerkracht, gebaseerd op natuurlijke patronen en kenmerken van energie. Je krijgt vanuit meerdere ervaringsdimensies praktische tips waar je direct mee aan de slag kan.

Over de auteur

De afgelopen twintig jaar heeft Bart Frumau-Luckman (1976) de navigatie voor het leven doorleefd, doorgrond en doorgegeven. Als reiziger heeft hij vele uithoeken van de wereld en diverse culturen mogen bewonderen. Als trainer, coach, begeleider, adviseur en manager heeft hij 25 jaar in de keuken mogen kijken van vele organisaties. Als auteur en spreker laat hij zich inspireren door mensen die puur en vrij zijn. Mensen die zich klein voelen en groots zijn, raken hem. Deze mensen weer groots laten zijn en zo bij te dragen aan een menselijke samenleving, bracht hem op het pad om dit boek te schrijven. In dit boek onthult de schrijver het grote geheim van hoe je kan navigeren naar een (nog) gelukkiger en succesvoller leven.

Productinformatie

ISBN
9789464890976 / 978-94-648-9097-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
01-03-2024
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Leeftijdscategorie: vanaf 17 jaar

Uitvoering
Hardcover
Pagina's
224
Formaat
A4
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Sanne Claessens op 21-02-2024
Dit boek kwam op precies het goede moment in mijn leven. Ik voelde veel onrust, maar had geen idee waarom. Ik wilde vooruit, maar ik wist niet hoe en waarheen. Ik was zoekende, maar wist niet waar wat.

Het boek brengt je enerzijds veel kennis. Weten hoe iets werkt, geeft rust. Het staat vol met voorbeelden van herkenning en oefeningen die je weer vooruit helpen. Maar nog meer dan dat, brengt het je weer dichter bij jezelf; terug op je eigen weg. Iedereen is altijd onderweg op z'n eigen pad. Het boek is dan ook niet alleen voor de afgedwaalden, het is voor iedereen die (opnieuw) wil leren navigeren vanuit zichzelf.

De auteur is als een gids die je helpt jouw persoonlijke route te ontdekken. Hij vertelt je niet waar je heen moet of wat te doen; hij helpt je ontdekken welke richting je uit wíl en welke wegen je kunt bewandelen om daar te komen.

Deze bijzondere handleiding is niet alleen voor als je het nu even niet meer weet, het is een navigatie voor het leven!
door Tiny van Dulmen op 20-03-2024
Het hoofdstuk ervaringsdimensies, in het bijzonder de 'overzichtstabellen', maken dat het boek concrete, praktische handvaten t.b.v. navigatie biedt.
Dank Bart, voor de weergave, van je eigen reis!