Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De Stam van Regenboogkleuren
Reizen van twee zielen door tijd en ruimte - Als Mepi en Ilan in de zeventiende eeuw

Auteur

Wouter Murrath & Maria Verduijn

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Het tijdvak is rond het jaar 1600. Mepi vertrekt uit Oekraïne als klein meisje met een kleine groep reizigers naar het oosten haar lot achterna en komt als jonge vrouw aan de leiding van een groep van 200 aan bij Death Valley in Amerika. Ilan kent inmiddels als jonge krijger bij de vroege Comanche een zorgeloos leven in de streek rond Death Valley tot zijn broer hem uit jaloezie dood wil. Hun zielen brengt de twee samen om ook weer in dat leven het avontuur samen te beleven, tegen de achtergrond van vooroordelen, oprukkende bleekhuiden, geweldloos verzet, onvoorwaardelijke liefde en spirituele kracht.

Over de auteur

Maria Verduijn en Wouter Murrath (Mepi en Ilan in de zeventiende eeuw) zijn zowat het gekste stel dat je kan tegenkomen. Wouter als rasechte Antwerpenaar die de Kaatsheuvelse Maria ontvoerde uit De Efteling en met haar trouwde op een vrijdag de dertiende(!) om 11:11 uur. Beide hebben een sterk zesde zintuig waarmee ze mensen helpen beter te worden via hun praktijk Mepilan. De vele ervaringen eerder uit dit leven hebben ze gevormd tot wie ze nu zijn: vrij van oordeel en vanuit het hart anderen helpend. Lees hier meer over op onze website, mepilan.com. Via hun hogere zelf en hun vele gidsen kregen ze toegang tot wat ze in vorige levens mochten meemaken.

Productinformatie

ISBN
9789464890983 / 978-94-648-9098-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
10-11-2023
Taal
Nederlands

Genre
Romans
Onderwerpen
Autobiografie: religieus en spiritueel

Uitvoering
Paperback
Pagina's
198
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 17
Inkijk pagina 93
Inkijk pagina 143

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Inge Van Linden op 05-12-2023
Ik ben nu halfweg het boek en maak toch al even een stop om een kleine review te schrijven. Ik moet me echt inhouden want anders lees ik het op 1 dag uit. Zo een mooie reis dat Mepi maakt, ik zit er echt helemaal in. Er zitten zoveel inzichten, lessen in, zalig om deze zelf toe te passen in het eigen leven. Een echte aanrader al voor wie volgens zijn eigen ik wil leven. Ik ga nu verder lezen want ik ben benieuwd wanneer Ilan op haar pad zal komen?
door Tinne Van Opstal op 04-12-2023
Wat een mooi en rijk verhaal! Mee struinen met Mepi en Ilan, de sfeer opsnuiven, terug in de tijd reizen en voelen! Wat wil je nog meer. Ik vind het super als een boek me iets leert en triggert om het toe te passen in mijn leven! Dat alles brengt De Stam van Regenboogkleuren mij, dank je. Ik ben fan en zo benieuwd naar wat ik nog zal leren als ik het een 2de keer lees.