Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Voetstappen in fantasieland

Auteur

Jidske van de Klundert

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In 'Voetstappen in fantasieland' geeft de schrijfster haar fantasie alle ruimte en laat ze speelsheid en kleur terugkomen in zelfgemaakte tekeningen.
In deze gedichtenbundel heeft zij specifiek gedichten uitgekozen waarmee ze haar publiek: kinderen en mensen die het kind in zichzelf levend willen houden, weet te prikkelen en laat (glim)lachen.

Over de auteur

Na al vijf gedichtenbundels variërend van bundels met foto's, tekeningen tot bundels met collages uitgegeven te hebben, met 'volwassen' gedichten die weten te raken, wilde Jidske graag een dichtbundel speciaal voor kinderen maken. Met als onderliggend doel: de leesvaardigheid bevorderen. Het zijn gedichten die aansluiting vinden met de fantasiewereld van kinderen. Ze kunnen aan hen voorgelezen worden. Ook kunnen de kinderen ze makkelijk zelf lezen.

Productinformatie

ISBN
9789464891171 / 978-94-648-9117-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
26-04-2024
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 6 jaar

Uitvoering
Paperback
Pagina's
70
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Margot op 13-04-2024
Het is zo n vrolijk geheel en die tovert een glimlach op mijn gezicht. Zo mooi om te mogen ervaren. Een kunst op zich. Ik word blij van de tekeningen en gedichten.

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Eiland 'Nooitgedacht'

Jidske van de Klundert

5 reviews
het eiland dat mij een moment thuisbracht hoe moeilijke momenten dierbare herinneringen worden In Eiland ‘Nooitgedacht’ laat de schrijfster haar hart en ziel spreken door middel van foto’s en gedichten die je raken. Ze is open en eerlijk en ze laat je haar emotionele kant zien, maar met een toon die positief blijft. In deze gedichtenbundel worden gedachten en gevoelens geuit die naar boven zijn gekomen in een moeilijke tijd, passend bij haar onzichtbare handicap en onder woorden gebracht door haar talent. Wilt u weten wat de auteur op het eiland beleeft en ervaart? Sla het boek open en laat u meevoeren op de golven van ‘emotie’. lees, kijk, ontdek en (er)vaar!!
18,50
Voorkant cover

WAARDEVOL

Jidske van de Klundert

11 reviews
Jidske van de Klundert heeft dagelijks te maken met chronische pijn. Dit stelt haar voor de vraag: wie of wat geeft mij kracht om het leven op een waardevolle manier te leven? Op een kruispunt in haar leven gaat zij bij zichzelf te rade wat voor haar waardevol is. In deze periode is dit boek ontstaan. Het boek beschrijft in enkele gedichten haar lichamelijke en emotionele pijn en de worsteling daarmee. Daarnaast beschrijft zij het proces van groeien, loslaten, zich vrij mogen voelen, dansen en lekker gek doen. De fraaie foto’s ondersteunen de tekst. De auteur hoopt dat het lezen van de gedichten jou ook in beweging zet om het leven daadwerkelijk te leven.
19,99
Voorkant cover

Onbevangen geluk, mijn vrijheid

Jidske van de Klundert

4 reviews
Geluk zit hem in de kleine dingen en dat is precies wat deze foto-gedichtenbundel laat zien. In Onbevangen geluk, mijn vrijheid laat de schrijfster haar hart en ziel spreken door middel van bijzondere foto’s en gedichten. Een mooie rode tomaat, het kleurenpalet van de herfst en de frisheid van nevel in de morgen staan allen beschreven in dit boek. Haar bundel is een ode aan de vaak ondergewaardeerde aspecten en kleine genoeglijkheden in het leven.

Een boek om in je handen te laten rusten en met je hart te lezen.

Wil je reageren op deze bundel? Dat kan hier
16,99
Voorkant cover

Spiegel der natuur

Jidske van de Klundert

Met weinig woorden kan er veel gezegd worden. Dat is precies wat deze foto-gedichtenbundel laat zien. In Spiegel der natuur laat de schrijfster haar hart en ziel spreken door middel van unieke foto's (van zelfgemaakte collages), gedichten en gedachtenspinsels. Door zorgvuldig gekozen woorden straalt iedere zin kracht uit en worden de gevoelens achter de woorden sterk op de lezer over gebracht. 

Een bundel die de tekstklanken kleurt

17,99