Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Sjors de muis
Twee spannende voorleesverhalen over een dappere muis die zelfs katten te slim af is

Auteur

Milou Broeders & Doreth Berendse

Uitvoering
Hardcover
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Vijf tot tien werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Ben je ooit te klein voor avontuur? Sjors vindt van niet. Hij wil heel graag de poort uit, op zoek naar eten buiten het muizenholletje. Zijn papa en mama vinden Sjors daar nog niet groot, sterk en slim genoeg voor. De kleine muis doet zijn best om te laten zien wat hij al kan. Maar wanneer hij plots oog in oog komt te staan met een kat die houdt van muizen vangen, vindt hij avontuur toch een beetje spannend.

Kan Sjors zijn familie redden van de gemene kat in het huis? In twee spannende voorleesverhalen ontdekt Sjors dat groot en sterk zijn niet zo belangrijk is. Als je maar dapper bent.

Over de auteur

De verhalen van Sjors de muis komen uit het creatieve brein van Doreth Berendse (1955). Ruim 37 jaar werkte Doreth als kleuterjuf en bedacht zelf veel verhalen die ze in haar kleuterklas vertelde. Ze heeft al meerdere prentenboeken geïllustreerd en verrijkt nu onder andere basisscholen en zorginstellingen met originele muurschilderingen. Milou Broeders (1990) heeft de teksten geschreven bij de illustraties om alles aan te laten sluiten bij de belevingswereld van een kind. Milou werkt als online content specialist bij een publieke omroep en heeft veel ervaring met het schrijven van teksten voor jonge kinderen en hun ouders.

Productinformatie

ISBN
9789464891386 / 978-94-648-9138-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
01-12-2023
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 3 jaar

Uitvoering
Hardcover
Pagina's
50
Formaat
A5 liggend
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Elly Broeders op 13-12-2023
Wat 'n leuk spannend boek. We zijn best trots op onze dochter Milou en Doreth. Samen hebben ze 'n mooi boek gemaakt wat alle kinderen zouden moeten hebben.