Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Onderwijs = Topsport
Handleiding voor schoolleiders als topsportcoaches

Auteur

Carlinke Jansen

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

"Onderwijs = Topsport" biedt een verhelderende kijk op de overeenkomsten tussen onderwijs en topsport. Het boek benadrukt het belang van motivatie, communicatie en teamwork in het onderwijs en illustreert deze principes met inspirerende voorbeelden uit zowel de onderwijs- als sportomgevingen.

Met praktische inzichten en concrete adviezen moedigt dit boek schoolleiders aan om hun leerkrachten te zien als topsporters en daarmee zichzelf als een topsportcoach die zich inzet om het volledige potentieel van het team te benutten. "Onderwijs = Topsport" is een essentiële gids voor iedereen die streeft naar een gezond en succesvol team in het onderwijs, verpakt in een motiverend en toegankelijk formaat met concrete opdrachten om mee aan de slag te gaan.

Over de auteur

Carlinke Jansen is een bevlogen communicatiespecialist en verandercoach. Ze behaalde haar bachelor in Communicatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht en voltooide diverse verandermanagement- en coachingsopleidingen. Carlinke heeft haar eigen bedrijf 'OP EN TOP communicatie', waarmee ze diverse bedrijven en organisaties in zowel de publieke als private sector helpt bij communicatie- en verandervraagstukken. Daarnaast begeleidt ze onder de naam 'Carlinke Coaching' schoolleiders en leerkrachten bij het bereiken van hun persoonlijke en professionele doelen. Geraakt door het lerarentekort en de hoge uitvalcijfers, schreef ze dit boek, met als doel een bijdrage te leveren aan het werkgeluk van leerkrachten en daarmee beter onderwijs voor onze kinderen.

Productinformatie

ISBN
9789464891645 / 978-94-648-9164-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
08-12-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
76
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 7
Inkijk pagina 8

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek