Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Demi
Het leven en de ontberingen van een halfgod in een moderne tijd

Auteur

Nick van Dam

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,5 / 5 (4 reviews )
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Demi is een halfgod die opgroeit in een moderne wereld. Al vanaf jonge leeftijd komt hij erachter dat hij anders is dan andere mensen en dat hij bijna onbegrensde krachten heeft. Hij is gefascineerd door zijn eigen kunnen en sluit zich aan bij een organisatie die hem wil helpen bij het utiliseren van zijn gaven. De leider van deze organisatie aast echter op zijn macht en wil Demi gebruiken voor zijn eigen agenda. Vanaf dat moment gaan er opeens een hoop dingen mis en komt Demi erachter dat hij helemaal niet zo onkwetsbaar is als hij in eerste instantie dacht

Over de auteur

Nick van Dam (1988) is een jongeman met een liefde voor verhalen en een oneindige fantasie. Naast lezen en schrijven zijn ook miniatuur schilderen (Warhammer), schaken en gamen met vrienden een hobby van hem. Hij is erg trots op zijn familie en dankbaar dat deze hem altijd hebben gesteund, of het nu goed of slecht met hem ging.
Het idee voor zijn eerste boek 'Demi' ontstond na het zien van de zoveelste film waarin iemand goddelijke krachten kreeg en er vervolgens niks mee deed. Het klopte gewoon niet en is in zijn ogen 'onmenselijk'. Vandaar dat hij zelf het verhaal schreef waarin de situatie op de 'correcte' wijze wordt verteld.

Productinformatie

ISBN
9789464892109 / 978-94-648-9210-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
18-08-2023
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Ca. 1500 tot heden

Uitvoering
Paperback
Pagina's
238
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Reviews (4)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Clemens Ruland op 21-11-2023
Als je van fantasy houdt, is dit boek een aanrader! Nick van Dam neemt je mee in de lotgevallen van halfgod Demi tijdens zijn ontdekkingstocht naar de verborgen krachten die in hem sluimeren. Van Dam hanteert een meeslepende stijl, die het verhaal en de emoties van Demi heel tastbaar maakt. Ik heb het in één ruk uitgelezen, en wacht in spanning op het vervolg...
door Rhonn Oohm op 21-11-2023
Een schitterend debuutverhaal en een aanrader voor liefhebbers van het genre. De emoties mogen van mij helderder, maar dat is “de stijl van het beestje”.
door Astrid Bausch op 21-11-2023
Nick van Dam heeft een manier van schrijven waardoor je meteen meegenomen wordt in het verhaal. De gedetailleerde beschrijvingen geven een levendig beeld van de wereld waarin Demi, de hoofdpersoon, leeft. Het is verrassend, spannend en origineel. Een echte aanrader!


door Leon op 07-11-2023
Wat een heerlijk boek bomvol geweld(ad)ige fantasie, spanning en sensatie. Nick van Dam barst van de verbeeldingskracht. Ik kijk reikhalzend uit naar de verhalen die hij nog voor ons in petto heeft.