Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Jip is jarig

Auteur

Rianne Romijn (met illustraties van Anniek Junte)

Uitvoering
Hardcover
Reviews
5,0 / 5 (3 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Vijf tot tien werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Feest! Hondje Jip is 1 jaar geworden en mag naar de hondenschool om een echte jachthond te worden. Dat wil hij namelijk heel graag. Maar voordat Jip naar school mocht, heeft hij veel moeten leren. Zindelijk worden, vriendjes maken, leren zwemmen. Gelukkig heeft Jip één vriend die al wat ouder is. Hond Max woont naast Jip en geeft hem soms wijze raad door het gat in de heg. In dit prentenboek vertelt Jip in tien verhaaltjes wat hij allemaal heeft moeten leren.

Over de auteur

Jip is jarig is geschreven door Rianne Romijn. Dit prentenboek voor jonge kinderen is haar debuut. Het idee voor dit boek ontstond toen ze zelf een puppy moest opvoeden en al snel gelijkenissen zag tussen een hondje en een jong kind. Ervaring met boeken schrijven heeft Rianne nog niet, maar ervaring met schrijven zelf wel. Ze heeft een achtergrond in contentmarketing en is momenteel werkzaam als freelance tekstschrijver. Omdat Rianne ervan overtuigd is dat kinderen – en mensen in het algemeen – ontzettend veel van honden kunnen leren, hoopt ze dat dit boek daaraan bijdraagt.

Productinformatie

ISBN
9789464892840 / 978-94-648-9284-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
17-11-2023
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 5 jaar

Uitvoering
Hardcover
Pagina's
50
Formaat
20 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 7
Inkijk pagina 8
Inkijk pagina 9

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Paulien op 28-11-2023
Ondanks dat we het boek pas net hebben, is het nu al de favoriet van mijn kids. We lezen het boekje elke dag! Jip en zijn vriendjes maken veel, voor hen herkenbare, avonturen mee. Ook zijn de illustraties echt prachtig!!!!! Een must have voor ieder gezin!!
door Linda op 28-11-2023
Heel mooi boek. Leuke verhalen en mooie plaatjes. Mijn zoontje (1) vind de plaatjes erg interessant. En voor mij is het ook nog eens heel leuk om voor te lezen, omdat de verhaaltjes zo leuk zijn!
door Jan Thijs op 21-12-2023
Een heel erg leuk boek voor de kinderen maar ook leuk om cadeau te geven!