Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Mindsport
Leren vertragen onder kruissnelheid

Auteur

Tom Schyvens

Uitvoering
Paperback
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Elke dag gaan we maar door op de automatische piloot. Zonder nadenken, zonder voelen. Elke dag lijkt wel een kopie te zijn van de dag ervoor. Wat we doen, wat we denken en dikwijls ook wat we eten. Je leeft niet nu. Je leven speelt zich voor het moment af in het verleden of in een denkbeeldige toekomst. Welkom in je ratrace.
Gelukkig kunnen we uit die realiteit stappen wanneer we maar willen en ons leven terug in handen nemen, gelukkig kunnen we ons losgeslagen denken terug onder controle krijgen.
We hoeven enkel maar op onze rem te gaan staan. De verandering die dan op ons pad komt moeten we enkel maar met open armen ontvangen. Welkom in je nieuwe leven.

Over de auteur

Tom Schyvens (1983) heeft met dit boek de intentie om de lezers die verandering willen in hun leven, te helpen door tools aan te reiken die zouden kunnen bijdragen aan een beter, lichter en vrolijker leven. Een boek schrijven is altijd iets geweest waarvan hij wist dat hij dat ooit ging doen, maar dat het een zelfhulpboek ging worden, dat had hij nooit durven denken. Zelf heeft hij even de dikke mist in zijn hoofd moeten ervaren vooraleer hij besloot om zich te verdiepen in onder andere wetenschap, spiritualiteit, geschiedenis, beweging en kunst. Ook volgde hij diverse opleidingen om ervaringen op te doen die dan gecombineerd met de verworven kennis leidden tot het schrijven van dit boek.

Productinformatie

ISBN
9789464892895 / 978-94-648-9289-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
09-02-2024
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
218
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 7

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek