Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De supersnelle Sint
Hoe Sint te vroeg bij het kasteel in Oijen aankomt

Auteur

Ivonne Bast

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,8 / 5 (4 reviews )
Prijs
15 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Sinterklaas is bang om te laat in Nederland aan te komen, dus gaat hij met een supersnelle speedboot richting Nederland.
Daar aangekomen mist hij de kinderen op de kade, de pieten, en alle bedrijvigheid die daar bij komt kijken.
Omdat het niet anders kan gaat hij zelf maar aan de slag samen met de barones, die in het mooie kasteeltje in Oijen woont.
Ontzettend moe valt hij daarna in zijn bed in een diepe slaap, om ‘s ochtends een mooie verrassing te krijgen.

Over de auteur

Ivonne Bast (1966) komt uit Oss.
Getrouwd en moeder van inmiddels drie volwassen kinderen.
Het idee om een boek te schrijven met als thema Sinterklaas was er al, maar de inspiratie voor dit boek kwam toen ze als Piet de Sint ging helpen bij het kasteel in Oijen.
Door dit leuke feest, de sfeer op en rond het kasteel in Oijen en doordat mensen om haar heen haar aangeraden hadden om er een boekje over te schrijven, is ze in samenwerking met haar vaste illustrator Helma Janssen aan de slag gegaan en is dit leuke Sinterklaasboek tot stand gekomen.
Het resultaat is een erg leuk en grappig vijfde boek geworden, waarvan ze hoopt dat er veel kinderen plezier aan gaan beleven in de aanloop naar het sinterklaasfeest.

Productinformatie

ISBN
9789464892949 / 978-94-648-9294-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
10-11-2023
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Sint-Nicolaasdag / Sinterklaas

Uitvoering
Paperback
Pagina's
34
Formaat
23 x 16 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 4
Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 7

Reviews (4)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Cindy op 03-02-2024
Super leuk boekje wat helemaal van deze tijd is.
door Linda Nightingale op 02-02-2024
Het is een leuk boek, speelt zich af in een voor mij bekend kasteel, en is geschreven en persoonlijk voorgelezen bij mij in de gastouderopvang door de schrijfster. Heel bijzonder.
door Marco op 02-02-2024
Heel leuk voor kinderen.Ik lees het boek vaak voor mijn kind van 6 voor.
door Mareille op 02-02-2024
Leuk verhaal wat kinderen ook live kunnen gaan zien in het kasteel

Ook van deze auteur

Voorkant cover

Bennie op avontuur

Ivonne Bast

1 reviews
Een boekje over de seizoenen, gegoten in een leuk verhaaltje over het blaadje Bennie dat heel graag op avontuur wil en met kinderen wil spelen. Maar de boom kan Bennie niet loslaten. De boom vertelt Bennie steeds weer dat hij moet wachten. Het boekje is meteen ook een klein lesje over geduld hebben en dat het daarna de moeite van het wachten waard is.
16,99
Voorkant cover

Een kleurige Kerst voor Dennie

Ivonne Bast

‘Een kleurige Kerst voor Dennie’ is een grappig boekje over een kerstboom die Dennie heet. Op een dag mag hij met een familie mee naar huis. Dennie is blij en vol verwachting of hij een mooie boom gaat worden met kerstmis. Maar Dennie is niet tevreden met de kleuren van de kerstballen die ze aan zijn takken hangen! Hoe gaat het de familie nu lukken om toch een mooie kerstboom in hun kamer te krijgen?
15,99
Voorkant cover

Avonturen in de sprookjesvallei De magische belevenissen van prinsesje Mooigenoeg, prinsje Stoerensterk en hun vriendjes

Ivonne Bast

Avonturen in de sprookjesvallei bevat verschillende verhalen die door de mooie illustraties tot leven komen. Ivonne Bast heeft samen met de illustrator een wereld gecreëerd waarin je lekker kunt wegdromen, maar waar je ook enorm kunt lachen om wat heksje Langvanneus nu weer uithaalt en om het genies van kabouter Snuffensnuit. Eenmaal verdwaald in de verhalen, zweef je naar een vallei met prinsen, prinsessen, heksen, kabouters en andere sprookjesfiguren. Laat je meenemen in een wereld waarin je door een sloom slakje op een zacht wattenwolkje naar de droomvallei vervoerd wordt. Waar je zweverig in het gras kunt liggen dromen over wat komen gaat en over wat er al was.

19,50
Voorkant cover

Op het potje met luierleeuw en zijn vriendjes

Ivonne Bast

Dit peuterboekje brengt een grote boodschap, letterlijk en figuurlijk! Deze boodschap begint al met de naam van de hoofdpersoon, Luierleeuw. Luierleeuw wil samen met zijn vriendjes leren om op het potje te kunnen. Door middel van korte, rijmende zinnen hoop ik dat ik met dit boekje vele jonge kinderen kan stimuleren om op de leeftijd van 2,5 tot 3,5 op het potje te gaan en zo zindelijk te worden.

16,50