Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Zeventien zijn is wreed
De worstelingen omtrent zelfacceptatie, geaardheid en oude waarden op de weg naar volwassenheid

Auteur

Mario Defauwes

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (4 reviews )
Prijs
24 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België)

Samenvatting

Maximilian is net zeventien geworden. Hij is een stoere, maar rustige jongen. Onmogelijk dat uitgerekend hij gevoelens krijgt voor een jongen, toch? Wat als zijn oude, vertrouwde bestaan op zijn grondvesten schudt? Is zijn moeder wel écht zijn moeder? Wat als er een belangrijk persoon in zijn leven ziek wordt? Is hij diep vanbinnen wel die stoere jongen, zoals iedereen van hem verwacht? Oude normen en waarden worden op de proef gesteld. Hij moet keuzes maken. Laat hij zich leiden door zijn verstand en doet hij wat mensen van hem verwachten of kiest hij voor zijn gevoel en zijn eigen verlangens? Een ding is zeker; zijn leven staat op het punt om voorgoed te veranderen.

Over de auteur

Mario Defauwes werd op Eerste Kerstdag 1979 geboren in Maastricht. Hij studeerde af aan de Hoge Hotelschool in Maastricht en woonde voor korte periodes in Lake Forest, Illinois, Verenigde Staten, in Brussel en in Cannes en is op dit moment woonachtig in Zuid-Limburg. Hij is werkzaam als marketing professional en heeft onder andere artikels, persberichten en reclameteksten geschreven voor zakelijke doeleinden. Hij schrijft korte gedichtjes, verhalen en romans op persoonlijke noot. Met dit boek besloot hij uiteindelijk om toch een werk uit te brengen.

Productinformatie

ISBN
9789464893601 / 978-94-648-9360-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
01-12-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
356
Formaat
17 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 6
Inkijk pagina 70

Reviews (4)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Veronique op 06-01-2024
Het boek in een keer uitgelezen. Goed boek, goed verhaal. Fijn om te lezen en je wordt er helemaal in meegenomen. Aanrader!
door Colette op 14-01-2024
Het is een treffend verhaal met meerdere plotlijnen die elkaar goed aanvullen. Gedetailleerde omschrijvingen zorgen ervoor dat de lezer zich goed kan inleven in het leven van de personages. Een aanrader voor iedereen die worstelt met sociale druk en het vinden van balans!
door Bep Spronck op 21-02-2024
Mooi verhaal,
Kan veel kinderen helpen met zich zelf, die het moeilijk hebben te accepteren zoals ze zijn.
Goed geschreven.
door Beaumont op 21-02-2024
Geweldig boek, en fijn om te lezen.